+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship verpleegkundigen divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UMC Utrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.861 - € 4.052 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Heb je net je diploma gehaald en wil je starten in de zorg? Dit traineeship is perfect voor jou! Je krijgt de kans om ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt op verschillende afdelingen en leert veel over zorg. Ook is er aandacht voor jouw persoonlijke groei. Je krijgt een buddy en vaste begeleiding. Na dit jaar ben je klaar voor een baan als verpleegkundige. Plus, je kunt kiezen uit extra s zoals een fietsvergoeding. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Je diploma mbo-v of hbo-v op zak, maar ben je er nog niet helemaal uit welke kant je op wil? Of heb je nog geen ziekenhuiservaring? De divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie helpt je met een vliegende start tijdens dit traineeship.

  • Elke dag de zorg en de gezondheid van mensen verbeteren
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Jezelf continu blijven ontwikkelen vinden we belangrijk
Dit ga je doen

Eindelijk: je hebt je diploma (bijna) op zak. Klaar voor een mooie toekomst als verpleegkundige! Met dit traineeship krijg je de kans om ziekenhuiservaring op te doen en jouw professionele vaardigheden nog verder te ontwikkelen. In één jaar tijd verdiep je je in de verschillende specialismen van de divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie. Omdat je op twee verschillende verpleegafdelingen gaat werken, krijg je een goed beeld van wat bij jou past!

Tijdens het traineeship kan jij je onder andere verder ontwikkelen in de multidisciplinaire samenwerking, coördineren van zorg, kwaliteit van zorg en persoonlijk en verpleegkundige leiderschap. We kijken niet alleen naar vakinhoudelijke ontwikkeling, maar juist ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling als verpleegkundige. Je volgt praktische en verdiepende lesmomenten en hebt intervisiebijeenkomsten met je collega-trainees. Een mooi moment om ervaringen te delen en van en met elkaar te leren. Dat allemaal in een academische omgeving, waar je in aanraking komt met complexe zorg.

Op de verpleegafdeling heb je een vaste buddy en leidinggevende. Van de verpleegkundigen op de afdeling leer je hoe je vakinhoudelijk handelt en ook bij hen kan je terecht met al je vragen. Met het oog op de toekomst stoomt dit traject je klaar voor de functie van verpleegkundige.

Gedurende het traineeship ga je in gesprek met de leidinggevende waar jouw ambities voor de toekomst liggen. Vanuit daar kan je een bewuste keuze maken voor de volgende stap in je carrière als verpleegkundige. Waarbij je als interne kandidaat met een jaar ziekenhuiservaring kan solliciteren op verschillende vacatures binnen het UMC Utrecht en bij gelijke geschiktheid voorrang hebt op externe kandidaten.

Hier ga je werken

De divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie ontvangt vaak patiënten met onbekende of complexe ziektebeelden. Het is dan ook een mooie divisie om vertrouwd te raken met klinisch redeneren. Je gaat het leren toepassen in de praktijk met patiënten die meestal met uitdagende problematiek en morbiditeit te maken hebben.

Een goed en veilig leer- en werkklimaat vinden wij heel belangrijk! Op alle afdelingen zijn de collega’s toegankelijk en krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te lopen op verschillende onderdelen binnen onze divisie zoals dialyse, endoscopie en de Van Creveldkliniek; hét Europese multidisciplinair expertisecentrum voor de behandeling van goedaardige aangeboren en verworven (zeldzame) stollings- en bloedziekten bij kinderen en volwassenen.

Tijdens het traineeship bij onze divisie krijg je te maken met een grote diversiteit aan ziektebeelden. Je ziet bijvoorbeeld patiënten met infecties, huidziekten, maag- en darmziekten of nierproblemen. Dit is afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Binnen onze kliniek hebben we twee afdelingen waar de volgende specialismen zijn gevestigd: interne geneeskunde, infectieziekten, geriatrie, reumatologie, dermatologie, nefrologie en MDL. Tijdens het traineeship werk je op beide afdelingen.

Alvast een kijkje achter de schermen van onze afdeling? Volg ons op instagram!

Dit neem je mee

Je hebt de mbo- of hbo-opleiding verpleegkunde (voltijd) afgerond. Ziekenhuiservaring is niet nodig. Wel kan dit helpen om sneller je draai te vinden. We verwachten dat je enthousiast en leergierig bent, waarbij je gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen als verpleegkundige.

Verder ben je 32 of 36 uur per week beschikbaar, want alleen zo haal je alles uit je eigen leerproces.

Dit traineeship is uitermate geschikt voor net afgestudeerde verpleegkundigen die nog geen stage in het UMC Utrecht hebben gelopen en die dit jaar willen gebruiken om zichzelf verder te ontwikkelen als young professional. Je bent nieuwsgierig van aard, durft vragen te stellen en je grenzen aan te geven.

Interesse? Solliciteer dan via de blauwe button op deze pagina. Je kan ook voor meer informatie contact opnemen met Marjolein Looman door te bellen of appen naar 0625710215. Het traineeship start per 1 oktober 2024. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 22 mei 2024.

Ben je na afloop van het traineeship nog steeds enthousiast? In dat geval bespreken we graag samen met jou wat jouw perfecte plek gaat worden binnen het ziekenhuis.

Dit bieden we jou

  • Een salaris tussen de €2861,- en €4052,- bruto per maand (schaal 7M), op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Cao salarisverhoging van 4% vanaf mei 2024.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%.
  • Gunstige pensioenregeling bij ABP: wij betalen 70% van de premie.
  • Toegang tot allerlei cursussen en trainingen in GoodHabitz.
  • Cao à la carte: de mogelijkheid om extra arbeidsvoorwaarden te kiezen in ruil voor brutosalaris, zoals voor de aanschaf van een fiets, vergoeding van je internetabonnement en lidmaatschappen.

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!


Onze nieuwe collega's werven we zelf. We hebben geen behoefte aan acquisitie.


LIVE@Verpleegkunde

Ben jij een verpleegkundige met meer dan één jaar ziekenhuiservaring en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Meld je dan aan voor deze online meet & greet! Maak digitaal kennis met verpleegkundigen van allerlei afdelingen en kom meer te weten over loopbaanmogelijkheden.

  • Donderdag 30 mei
  • 19.00 - 20.00 uur
  • Online
Sollicitatieprocedure

  • Een leuke vacature gevonden?
    Solliciteer! Stuur ons je cv en motivatiebrief.

  • Dank voor je sollicitatie
    Je ontvangt meteen een ontvangstbevestiging van ons.

  • Selectieproces
    Binnen twee weken na sluiting vacature hoor je van ons of je bent uitgenodigd

  • Eerste gesprek
    Samen kijken we of er een match is.

  • Tweede gesprek
    Bij een match volgt er een voorstel arbeidsvoorwaarden of assessment.

  • Welkom!
    Wat fijn dat je bij ons aan de slag gaat! Heel veel werkplezier!

Kom meer te weten over werken bij het UMC Utrecht

Dit bieden we jou

Kom je bij ons werken? Dan geldt voor jou de cao umc. Daarnaast bieden we je nog veel meer en organiseren we van alles zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Samen zijn wij UMC Utrecht

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou!

Kom je langs

Binnen het UMC Utrecht organiseren we regelmatig evenementen. Zo kan jij je goed oriënteren op werken bij ons ziekenhuis!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in