+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Jurist Handhaving Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.167 - € 4.537 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld waar politiek en bestuur samenkomen, midden in een prachtig groen gebied. Hier wordt jouw talent gewaardeerd en krijg je de kans om je breed te ontwikkelen. Geniet van een informele werksfeer, flexibele werkzaamheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan interne projecten. Als Jurist Handhaving vertegenwoordig je de organisatie in juridische procedures en adviseer je over straffen en maatregelen. Een unieke kans voor wie uitblinkt in juridische vraagstukken! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je komt terecht in een omgeving waarin politiek en bestuur samenkomen, en je bevindt je in het hart van een prachtig groen gebied. De werksfeer is informeel en er wordt waarde gehecht aan medewerkers met talent. Hier worden ontwikkeling en brede inzetbaarheid gestimuleerd. Bovendien wordt er flexibiliteit in werkzaamheden geboden en de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende interne projecten. Je vertegenwoordigt de organisatie ook in juridische procedures en geeft advies over straffen en maatregelen bij overtredingen. Blink jij uit bij uitdagende juridische vraagstukken en handhavingskwesties? Dan is deze vacature voor jou bedoeld!


Functie eisen
  • Een afgeronde juridische opleiding op minimaal hbo niveau
  • Aantoonbare werkervaring met de Wabo, de Algemene wet bestuursrecht, de APV en bijzondere wetten, benoem dit duidelijk in het cv;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als handhavingsjurist bij of in opdracht van een gemeentelijke instelling
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Handhaving die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in