+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Jurist Bezwaar en Beroep bij de Rijksoverheid Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van uitdagingen en help je graag anderen? Dan is deze baan als Jurist Bezwaar en Beroep perfect voor jou. Je gaat aan de slag voor verschillende ministeries en rijksdiensten. Bij ons werk je aan veel verschillende projecten, dus het blijft altijd interessant. Je belangrijkste taak is het behandelen van bezwaar- en beroepszaken. Ook geef je advies en vertegenwoordig je de opdrachtgever bij de rechtbank. Een afwisselende baan waarin je echt het verschil kunt maken. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Jij geeft niet zomaar op als het even tegenzit. En die mindset, die zet je graag in om anderen te helpen! Precies daarom heb je jezelf als jurist gespecialiseerd in bezwaar en beroep. En nu wil je de volgende stap maken binnen een nieuwe werkomgeving. Klopt dat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor verschillende ministeries en rijksdiensten zoeken wij namelijk een Jurist Bezwaar en Beroep. Stap je in bij Brunel, dan stap je in een breed netwerk aan opdrachtgevers. Je kan dus rekenen op afwisseling tussen veel uitdagende projecten. Hoe dan ook, jouw core business is uiteraard het behandelen van bezwaar- en beroepszaken. Daarnaast maak je optimaal gebruik van je presentatievaardigheden, want je geeft de opdrachtgever regelmatig uitgebreid juridisch advies.

Maar dat is nog niet alles. Je hoort bezwaarmaker bijvoorbeeld ook ambtelijk en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de verslaglegging van de hoorzitting. Verder schrijf je beslissingen op het bezwaar en vertegenwoordig je de opdrachtgever bij de rechtbank of bij de hoger beroepscolleges en de Raad van State.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in