+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Adviseur Publiekszaken Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.705 - € 7.818 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Senior Adviseur Publiekszaken bij BMC, werk je aan strategische vraagstukken binnen het domein Data en Dienstverlening, met een focus op de ontwikkeling van de pijler Dienstverlening & Burgerzaken. Je deelt je kennis met opdrachtgevers en draagt bij aan het uitbouwen van de propositie op het gebied van Publiekszaken. Je taken variëren van het implementeren van nieuwe visies tot het optimaliseren van formaties en het leiden van veranderprojecten, zowel intern als extern. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Adviseur Publiekszaken geef je advies en ondersteun je gemeenten rondom allerlei strategische vraagstukken op dit gebied. Jouw thuisbasis is het domein Data en Dienstverlening bij BMC. Jouw collega’s bezitten expertise op het gebied van Burgerzaken, Dienstverlening, Data, Privacy en Informatieveiligheid. 

Naast het delen van jouw kennis en werkervaring bij opdrachtgevers, ben jij als Senior Adviseur ook verantwoordelijk voor de richting en ontwikkeling van de pijler Dienstverlening & Burgerzaken binnen BMC. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt? Welke meerwaarde spelen wij als BMC daarin en welke expertise hebben wij daarvoor nodig? Kortom, het uitbouwen van onze propositie op het thema Publiekszaken is één van jouw kerntaken!

Opdrachten

De werkzaamheden als Senior Adviseur Publiekszaken lopen breed uiteen, dit is afhankelijk van de wensen van een opdrachtgever. Hierbij kun je denken aan adviesklussen zoals het opstellen en implementeren van de (nieuwe) visie op Publiekszaken, waarin data en het gebruik van data een prominente rol vervuld.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor projecten gericht op het analyseren en optimaliseren van de formatie en doelmatigheid binnen Publieks-/Burgerzaken. Denk hierbij aan het uitvoeren van formatieonderzoeken, waarbij je de huidige personeelsbezetting analyseert en advies geeft over efficiëntieverbeteringen en optimalisatiemogelijkheden. Je hebt ervaring met het ontwikkelen en implementeren van beleid en processen om de doelmatigheid te vergroten en de dienstverlening te verbeteren.

Daarnaast ben je betrokken bij toekomstbestendigheidsopdrachten, waarbij je veranderingen initieert en implementeert om de organisatie voor te bereiden op de toekomst. Dit omvat het uitvoeren van veranderopgaven die voortkomen uit beschreven visies en strategieën, en het koppelen van deze visies aan beleid en uitvoering. Je hebt ervaring met het leiden van projecten gericht op het implementeren van nieuwe werkwijzen, technologieën en processen om de organisatie flexibel en veerkrachtig te maken in een snel veranderende omgeving.

Deze taken voer je uit in verschillende rollen, zoals die van Teamleider, Projectleider, Programmamanager Publiekszaken of als Kwaliteits-/Beleidsadviseur, waarbij je een brug slaat tussen beleid, uitvoering en strategie om de organisatie effectief te positioneren voor de toekomst.

Als Senior Adviseur ben je ook bij BMC intern druk aan de slag. Je signaleert trends in de markt en vertaalt deze naar passende trainingen voor onze collega’s op Dienstverlening en Burgerzaken in een jaarlijks leer- en ontwikkelplan. Je deelt regelmatig jouw kennis met trainees en geïnteresseerde collega’s in zowel trainingen als één op één gesprekken. Natuurlijk ben je ook bereid om te sparren met collega’s over zaken op het gebied van Dienstverlening.



Gevraagd

Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Denk hierbij aan rollen binnen Manager Publiekszaken, Projectleider Dienstverlening, Programmamanager, Beleidsadviseur, Kwaliteitsadviseur of (Senior) Adviseur, binnen de publieke sector.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt vast in dienst bij BMC in de rol van Senior Adviseur voor 32 tot 40 uur per week. Als Senior Adviseur bij BMC heb je, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten. Zo creëer je je eigen balans tussen werk en privé. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden: 

  • Een contract bij BMC voor 32-40 uur per week, op basis van een vaste aanstelling. 
  • Een marktconform salaris (€4.705 - €7.818 op basis van 40 uur). 
  • Individueel Keuzebudget (Maandelijkse opbouw van 11,04% van maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen)
  • 36 vakantiedagen waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur. 
  • Leaseauto met laadpas of vervoersbudget.
  • Choose-your-own-phone regeling.
  • Laptop.
  • Vaste onkostenvergoeding.
  • Pensioenregeling.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen.
  • Samenwerking met leuke collega’s met een grote diversiteit aan expertise.


Bedrijfsomschrijving

Wil jij weten hoe het is om als Senior Adviseur bij BMC te werken? Ik breng je graag in contact met een van onze adviseurs! Vragen over de vacature? Ook dan kun je contact met mij opnemen via onderstaande contactgegevens.Binnen het domein Data en Dienstverlening (D&D) ligt de focus op een aantal werkgebieden, namelijk: Dienstverlening & Burgerzaken, Data, Informatieveiligheid & Privacy. Via onze accountmanagers, domeindirectie, senior adviseurs en Managing Consultants komen diverse leuke opdrachten binnen die we graag aan onze adviseurs voorleggen. Als een van de ruim 75 adviseurs binnen D&D ben jij betrokken bij het domein en kun je ook altijd terecht bij een collega als je ergens mee zit. Dit kan via de telefoon maar ook op bijvoorbeeld de domein middag die ieder kwartaal wordt georganiseerd. Zo blijf je naast je huidige opdracht ook in contact met jouw collega’s binnen BMC.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in