+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Privacy Consultant Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

L2P

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
L2P

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 5.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij L2P werk je aan spannende projecten en ontmoet je constant nieuwe mensen. Als privacy adviseur help je verschillende organisaties. Je maakt deel uit van een team van experts en leert voortdurend bij. Je werk is heel gevarieerd, van het oplossen van datalekken tot het uitvoeren van privacyonderzoeken. Je krijgt veel vrijheid en kansen om te groeien. We bieden ook een thuiswerkvergoeding, een zakelijke telefoon en andere middelen om thuis te werken. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Uitdagende wisselende projecten, met nieuwe mensen en nieuwe kennis! Dat is werken bij L2P. Jij wordt onze nieuwe collega in de rol van privacy adviseur en zal vanuit L2P verschillende organisaties als privacy professional gaan ondersteunen. Dit doen we als één team waarbij jij aanspreekpunt bent voor jouw projecten en soms ook bij de opdrachtgever zit. Het team bestaat uit trainees, professionals én consultants in het juridische, security, riskmanagement en compliance vakgebied. Binnen het team houden wij elkaar aangesloten en bouwen we aan meer kennis en zorgen we voor elkaars ontwikkeling!

Functieomschrijving

De wereld om ons heen verandert snel door alle maatschappelijke ontwikkelingen, technologische innovaties en toegenomen gecompliceerde wetgeving. Bij L2P werk je op projectmatige basis en werk je aan uiteenlopende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Dit kan betekenen dat je de (tijdelijke) rol van privacy officer krijgt of functionaris gegevensbescherming bij verschillende organisaties. Ook kan het zijn dat L2P je vraagt om een DPIA uit te voeren of een opdrachtgever heeft een groot datalek en kan jouw hulp daarbij goed gebruiken.

Jij bent de professional die inhoudelijk het werk weet op te pakken en het leuk vindt om mee te denken over de vragen en vooral de mogelijkheden binnen de privacywetgeving.

Wij vragen

Aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief. Als onze nieuwe collega in de rol van privacy adviseur maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe. Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor L2P? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen.

Als nieuwe collega breng jij alvast het volgende mee:

·Een afgeronde HBO/WO opleiding afgerond (bijv. rechten of bestuurskunde).

·2 tot 4 jaar ervaring als privacy adviseur (PO/FG) bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie, de zorg of het onderwijs.

·commercieel inzicht: je ziet kansen, je kunt goed luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant en weet hoe die wensen kunnen worden ingevuld met onze diensten.

·een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit doe je niet alleen! Een collega zal samen met jou regie houden op jouw ontwikkeling en wensen binnen L2P!

Naast dat wij hierboven een aantal dingen van jou vragen; krijg je uiteraard ook een aantal dingen terug:

  • Een goed salaris tussen de €3.600 en €5.800 (met doorgroeimogelijkheden)
  • thuiswerkvergoeding
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld bij een 40-urige werkweek;
  • pensioenregeling;
  • groot aanbod aan training en opleidingen;
  • zakelijke telefoon
  • thuiswerkmiddelen zoals een sta/zit bureau, ARBO stoel, ICT middelen

Wij werken voornamelijk vanuit huis via MS Teams. Op deze manier kun je de optimale balans tussen werk en privé voor jezelf creëren. We werken niet alleen op dossierniveau digitaal samen, we beginnen iedere dag met een online start en op vrijdagmiddag sluiten we af met een informele weekafsluiting waarin tijd is voor niet zakelijke praat én de befaamde L2P pubquiz.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in