+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als administratief medewerker speel je een belangrijke rol. Je helpt je collega's door administratieve taken snel en nauwkeurig af te handelen. Je werkt samen in een team dat zorgt voor de juiste papieren en gegevens van nieuwe medewerkers. Er is veel ruimte om te leren en te groeien in je werk. Je krijgt een goed salaris en er zijn leuke extra s zoals teamuitjes en gratis lunch. Je werkt in een gezellig team waar iedereen elkaar helpt. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Hey Pietje Precies! Jouw servicegerichtheid en punctualiteit maakt dat je jouw collega's elke dag weer blij maakt en daarom ben jij één van de administratief medewerkers die wij zoeken! Lees snel verder.

Na een leuk weekend start je vol energie het kantoor in Utrecht binnen. Je begint de dag met een lekker kopje koffie en je kletst wat bij met een aantal collega's die je bij het koffiezetapparaat tegenkomt. De werkdag begint, je installeert alles op je werkplek en opent je mail. Vandaag staan er een aantal plaatsingen op jouw agenda en je wil deze voor het einde van de dag verwerkt hebben. Als administratief medewerker is het jouw taak de commerciële collega's van het bedrijf te ondersteunen met de administratieve verwerking van hun plaatsingen. Als grote detacheerder en uitzender worden door de organisatie dagelijks nieuwe collega's geplaatst bij een van de vele opdrachtgevers, daar komt natuurlijk redelijk wat administratie bij kijken. Om ervoor te zorgen dat commerciële medewerkers hun tijd vooral kunnen besteden aan klantbezoeken en gesprekken met kandidaten, is jouw team verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van het plaatsingsproces.

Tijd voor de periodeverloning. Omdat je begin van de week al veel acties had uitgezet op alle ontbrekende uren kan je nu alles in een keer verwerken. Je checkt nog een keer of alle uren erin staan en of alle mutaties van in-en uitdiensttreding, functiewijzigingen en tariefwijzigingen van afgelopen periode zijn verwerkt. Je bent ruim op tijd zodat jullie tijdig de salarisrun kunnen gaan draaien.

Als administratief ondersteuner van de commerciële medewerkers van een aantal vestigingen houd jij je bezig met het verwerken van plaatsingsformulieren, het verlengen van contracten in het systeem, het invoeren van klantformulieren of het doorvoeren van wijzigingen zoals salaris- of tariefwijzigingen en zorgen dat uren volledig en juist zijn ingevoerd. Voor al deze processen bestaan goede handleidingen en de consultants/ accountmanagers dienen alle informatie volledig aan te leveren. Jij zorgt ervoor dat alles op de goede plek komt te staan en belt na als je twijfelt of de informatie wel juist en/ of volledig is.

De tijd vliegt voorbij, tijd om te lunchen. Zoals elke dag is de tafel gedekt en je schuift aan voor een lekker broodje of een gezonde salade. Na de lunch ga je nog even wandelen, of speel je een potje tafelvoetbal met een paar van je collega's. En door!

Aan het begin van de middag bespreek je met jouw manager hoe het gaat en waar jij denkt dat je het administratieve proces verder kan optimaliseren. Je merkt dat ondanks de goede wil van de consultants keer op keer één onderdeel fout wordt aangeleverd, en je stelt daarom voor het formulier te wijzigen zodat dit voortaan goed gaat. Je manager is het helemaal met je eens, je spreekt af dat je het direct verwerkt. Later in de middag plan je een belafspraak in met jouw collega’s van de afdeling en jij informeert ze even waar je het formulier hebt aangepast en of ze daar nog vragen over hebben.

Na de call werk je nog even je mail bij, er is nog één plaatsing binnengekomen en je besluit die voordat je naar huis gaat nog even te verwerken. Jij weet zeker dat je die collega enorm blij hebt gemaakt, voldaan sluit je je laptop af. Weer een goede dag gehad. Tot morgen!


Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, of aantoonbare werkervaring op minimaal MBO+ niveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar administratieve werkervaring en bent fulltime, minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Je bent secuur, je kunt je werk logisch indelen en bewaakt het overzicht;
  • Je bent servicegericht, je houdt ervan om mensen te helpen en past binnen een collegiaal en vriendelijk team;
  • We moedigen werkzoekenden met een PDL diploma sterk aan om te solliciteren. Binnen de organisatie zijn veel doorgroeimogelijkheden op het gebied van loonadministratie.
Wat wij bieden

Jij levert een grote bijdrage aan de organisatie en zorgt ervoor dat je collega's hun werk goed kunnen doen. Daar wil je natuurlijk goed naar beloond worden, dat doen we dan ook:

  • Een salaris van €2.500 tot €3.500 bruto per maand op basis van fulltime;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, 30 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Een ondernemende werkomgeving, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke en teamontwikkeling en mogelijkheden om door te groeien;
  • Een plezierige werksfeer met onder meer een dagelijks gratis georganiseerde lunch, vers fruit, borrels, events en teamuitjes.
Over het bedrijf

Trots en bevlogen in alles wat ze doen. Daar staat dit bedrijf voor met haar vier labels. De vier labels specialiseren zich in het uitzenden en detacheren van vakmensen en professionals binnen de bouw en techniek. Vanuit kantoren in heel Nederland zijn de ongeveer 200 commerciële collega's dagelijks druk in de weer om de perfecte match te maken tussen (grote) opdrachtgevers en kandidaten in de techniek. Samen hebben de labels dagelijks meer dan 3.500 mensen aan het werk. Als moedermaatschappij ondersteunt deze organisatie al haar labels op het gebied van onder andere de backoffice, finance, business support, marketing & communicatie en HR, zodat zij kunnen uitgroeien tot marktleider in hun segment. De labels blinken uit in hun persoonlijke aanpak en maken het verschil met goed werkgeverschap.

TEG is een leuke, vlotte organisatie (in de buurt van Amersfoort, Almere, Utrecht, Hilversum en Ede) waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. Collega's hebben het onderling leuk met elkaar en er wordt veel aandacht besteed aan een goede sfeer op kantoor.

Het onderdeel in Utrecht richt zich op detachering en ZZP opdrachten. Deze bedrijven werken onder de labels Koen en Voort.

N.B.: Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature in behandeling neemt. Je kunt solliciteren via de website van Daaf, het eerste gesprek zal ook altijd met één van de medewerkers van Daaf zijn. Tijdens het gesprek met Daaf vertellen we je alles over de opdrachtgever en kunnen we al jouw vragen daarover beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in