+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Casemanager GGZ- agoog / Verpleegkundige Gebiedsteam Noordwest Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Het Gebiedsteam Utrecht Noordwest biedt begeleiding aan volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen in een boeiende, gevarieerde wijk. Je werkt in een nieuw kantoor, goed bereikbaar en deelt in de missie van herstel ondersteunende hulpverlening. Het team staat voor pro-actief werken en werkgeluk. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Het gebiedsteam biedt begeleiding en behandeling aan volwassenen (20 - 65 jaar) met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) die vastlopen op meerdere levensgebieden. Bij deze patiënten is veelal sprake van ernstige beperkingen op sociaal en/of maatschappelijk functioneren die het gevolg zijn van de psychiatrische stoornis en waarbij gecoördineerde zorg vanuit professionele hulpverlening in een zorgnetwerk is geïndiceerd.

De voordelen van het werken bij Gebiedsteam Utrecht Noordwest: Je werkt in een leuke boeiende gevarieerde wijk (Zuilen, Ondiep) met veel oude volksbuurten met onder andere twee beschermde woonvormen en een hostel, waardoor je werk afwisselend en uitdagend is. Begin 2020 hebben we onze intrek genomen in een gezamenlijk nieuw kantoor met Lister aan de Plantage, dat goed bereikbaar is met openbaar vervoer, fiets en auto. Dat bevalt overigens goed!

Wij staan als team voor herstel ondersteunende hulpverlening en houden van pro-actief werken, daarbij staat werkgeluk hoog op de agenda.

Wat ga je doen?
Als casemanager maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. In onderlinge afstemming met andere behandelaren voer je de regie over de contacten met jouw caseload. Je gaat op huisbezoek of hebt afspraken met de patiënten op onze locatie in Utrecht (Plantage 1 te Utrecht).

In deze afwisselende functie houd je je bezig met verschillende onderdelen van het behandelproces. Intakes, het optreden en samenwerken in crisissituaties, samenwerken met netwerkpartners en het verzorgen van systeem- en klachtgerichte behandelingen zijn hier voorbeelden van.

Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team van circa 12 medewerkers. Je bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt er energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag. Ervaring in het ambulant werken is een pré.

Je hebt affiniteit met de EPA doelgroep.

Wat bieden wij jou?

  • Samenwerking met een betrokken, kundig en enthousiast team
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met zicht op een vast contract. 
  • Altrecht biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. De functie is ingeschaald in FW 50/55 afhankelijk van opleiding
  • Daarnaast bieden wij een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of sportschoolabonnement.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde HBO-V of een andere zorggerelateerde HBO-opleiding zoals MWD of SPH met een GGZ-agoog aantekening (een relevante beroep in de ZPM beroepentabel).
  • Je hebt een geldige BIG-registratie, bij de opleiding verpleegkundige
  • Aantoonbare kennis en ervaring met de herstelgerichte benadering en behandeling van de doelgroep
  • Ervaring in de ontwikkeling van ketenzorg, netwerkontwikkeling is een pré
  • Zelfstandig werkend, proactief en accuraat
  • Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden? 
Of twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem dan gerust contact op; je bent van harte welkom om kennis te maken of een dagje mee te lopen, zodat wij je kunnen vertellen hoe wij werken.
Zeynep Sari, teammanager –  06-30 18 11 59 – mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

​​​​​​Bijzonderheden 
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

​​​​​​Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in