+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Teamleider | Dagbehandeling Kinderen Expertisecentrum ADHD/Autisme Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lekz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Lekz

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.217 - € 4.712 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de jeugdzorg als teamleider bij een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van kinderen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Jouw rol is cruciaal in het leiden van een team naar succes, met een focus op het maximaliseren van communicatieve en sociale vaardigheden. Geniet van de unieke locatie in een levendige wijk, uitstekend bereikbaar per auto of OV, met gratis parkeergelegenheid. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Momenteel zijn wij voor de locatie in Utrecht op zoek naar een teamleider. Dit centrum heeft momenteel 6 groepen, waarvan 3 reguliere- en 3 gespecialiseerde groepen, met 2 begeleiders per groep. De locatie ligt in een levendige wijk en is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar (met voldoende parkeergelegenheid voor de deur).
  • regio Utrecht;
  • 28 - 36 uur.
Deze organisatie in de jeugdzorg weet écht het verschil te maken! Ben jij de energieke teamleider die vanuit een positieve insteek jouw team weet te motiveren en samen op deze locatie de best mogelijke dagbehandeling voor 3 tot 8-jarigen realiseert?

Waar ga je werken?
Deze jonge, professionele en groeiende organisatie biedt in de grote steden volgens een zeer succesvolle methodiek dagbehandeling aan voor kinderen en jeugdigen met een gedrags- en ontwikkelingsstoornis. De focus richt zich op het maximaliseren van communicatieve, sociale en spelvaardigheden voor 3 tot 8-jarigen die anders niet naar school kunnen. De organisatie wordt geroemd om haar pragmatische aanpak, positieve sfeer, korte lijnen en ook vanuit gemeentes geroemd om de zeer goede resultaten die ze weten te boeken. De locaties liggen vrijwel altijd in het hart van een woonwijk, laagdrempelig, toegankelijk en gericht op samenwerking.

Jouw taken als Teamleider | Dagbehandeling Kinderen Expertisecentrum ADHD/Autisme:
Als teamleider geef je leiding aan pedagogisch medewerkers, logopedisten en junior behandelaren (in totaal ca. 20 fte). Als teamleider ben jij de coach en facilitator. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die belang hebben bij een manager die er voor ze is, ze coacht en vertrouwen geeft. Je stimuleert de onderlinge samenwerking en faciliteert de medewerkers waar nodig. Doordat je zichtbaar bent op de werkvloer weet jij als geen ander wat zich daar afspeelt. De medewerkers voelen zich door jou gesteund om het beste uit zichzelf te halen. Je voert selectie, functionerings- en verzuimgesprekken. Daarnaast ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor de (potentieel geïnteresseerde) ouders voor jouw locatie. Als teamleider boek jij resultaat door te zorgen voor zowel tevreden cliënten, ouders/verzorgers als tevreden medewerkers. In deze functie werk je nauw samen met de behandelaar van de locatie, de regiomanager en directie. De lijnen zijn kort, informeel waar het kan en professioneel als het moet.

Arbeidsvoorwaarden vacature Teamleider | Dagbehandeling Kinderen Expertisecentrum ADHD/Autisme:
Wil jij graag aan de slag op deze leuke werkplek voor een uitdagende doelgroep? Je komt te werken in een jong en enthousiast team binnen een energieke, succesvolle organisatie. Er zijn volop mogelijkheden om op termijn door te kunnen groeien. En verder mag je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • een jaarcontract voor 28 - 36 uur per week, met de intentie om bij goed functioneren een vast contract aan te gaan;
  • salaris; conform FWG 55 CAO Gehandicaptenzorg tussen de €3.217,- en €4.712,- bruto (op basis van 36 uur) per maand (afhankelijk van opleiding en werkervaring);
  • goed bereikbare werklocatie, zowel met de auto (gratis parkeren!) als het openbaar vervoer (en uiteraard de fiets!);
  • eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, fietsplan en goede pensioenregeling;
  • voor de uitvoering van jouw werkzaamheden ontvang je een laptop en kun je gebruik maken van de telefoonregeling.
Functie eisen vacature Teamleider | Dagbehandeling Kinderen Expertisecentrum ADHD / Autisme:
Jij bent een leidinggevende die coacht en motiveert. Je bent trots op je medewerkers en weet het beste uit hen te halen. Je bent communicatief sterk en met je overstijgende blik signaleer je tijdig knelpunten. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • je bent in bezit van een hbo-diploma, eventueel aangevuld met een managementopleiding in de zorg of je bent bereid deze te volgen (de werkgever biedt je deze opleiding graag aan);
  • jij hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de zorg;
  • je wil je graag verdiepen in de sociale kaart van de regio;
  • jij bent administratief sterk (zorgadministratie, personeelsdossiers) en bent bekend om vanuit een kwaliteitsnorm te werken.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Teamleider | Dagbehandeling Kinderen Expertisecentrum ADHD / Autisme:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in