+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Open Sollicitatie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

4NG

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een kans om met jouw ervaring en passie voor maatwerk digitale leeroplossingen bij te dragen aan toonaangevende projecten? Bij Bright Alley krijg je de mogelijkheid om echt impact te maken. We geloven in het benutten van ieders unieke talent en in het samenbrengen van verschillende expertises. Als onderdeel van een groter netwerk van specialisten, bieden we je de kans om te groeien en te werken aan wat jij belangrijk vindt. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren professional met gevoel voor maatwerk digitale leeroplossingen?

Heb jij de ervaring, skills en ambities om ons bureau aan te vullen, maarzijn wij, vooralsnog, blind geweest voor die noodzaak?
Dat gaan we fixxen!

Verstuur een Open Sollicitatie naar Bright Alley!

Bright Alley maakt (meestal digitale) leeroplossingen voor tal van toonaangevende organisaties in Nederland en soms daarbuiten. Zoals Boskalis, Ministeries, ABN AMRO en KLM. Onze oplossingen zitten op het snijvlak van Design, Didactiek en Techniek en altijd gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers.

Wij geloven erin dat een goede leeroplossing de medewerkers van onze klanten in beweging brengt. Op deze manier prikkelen we medewerkers om het meeste uit zichzelf te halen en zo het bedrijf verder te brengen. Dit doen we met onze maatwerk (digitale) leeroplossingen. In sommige gevallen is er een behoefte om deze oplossingen integraal aan te bieden met een platformoplossing, we kiezen ervoor om dit te doen met de mogelijkheden die Moodle ons biedt. Ook hebben we enkele eigen producten, zoals de Powerapp en Onfire, welke we in combinatie met onze andere dienstverlening bij onze klanten kunnen inzetten.

Bright Alley is onderdeel van Conclusion Experience, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 11 bureaus. Metruim 400 gedreven specialisten aan boord heeft Conclusion Experience ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat Conclusion Experiencejou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. Conclusion Experience maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier.


Voor een Open Sollicitatie geldt:

  • Jij hebt een heldere visie op je vakgebied en kan dit relateren aan ons vakgebied. Waarom is die match zo goed?
  • Wij staan open voor open sollicitaties, maar je moet ons wel even helpen met het snappen van hoe jouw aandeel onze dienstverlening gaat helpen. Graag horen we van jou hoe je dit voor je ziet.
  • Stuur je CV mee en een motivatie, geef ook aan wanneer je kan starten, wat je beschikbaarheid is en een salarisindicatie.
  • Jij hebt volledige professionele taalvaardigheid in het Nederlands en ook in het Engels kan jij je goed redden.
  • Het beoordelen van een open sollicitatie kost vaak wat meer tijd dan een "reguliere". Dit omdat het vaak meer afweging en overleg van onze kant vraagt. We vragen daarom iets meer geduld van je,voor je een inhoudelijke reactie van ons krijgt.



Let’s meet!

Als Bright Alley geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

*Wij stellen geen prijs op acquisitieten aanleiding van deze vacature.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in