+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Product Owner team Zorgorganisaties Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.653 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als product owner bij VvAA speel je een cruciale rol in het verbinden van klantbehoeften met productontwikkeling, met de focus op de zorgmarkt. Je werkt in een multidisciplinair team dat agile principes toepast om continu waarde te leveren aan klanten. Geniet van een functie waarin je de vrijheid krijgt om te groeien, met ondersteuning zoals een persoonlijk ontwikkelplan, opleidingscheque, en een unieke on-the-spot beloning voor uitzonderlijke prestaties. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Dit wordt je baan

Als product owner zoek je aansluiting met de behoeften van de klant. Belangrijk voor VvAA is dat je de ontwikkelingen in het zorgveld op de voet volgt. Waarom het zorgveld? Omdat onze klanten en leden zorgprofessionals en zorgorganisaties zijn. VvAA wil nog beter en sneller inspelen op de dynamiek van haar omgeving, technologische ontwikkelingen en de trends in de zakelijke zorgmarkt.

De afdeling Marketing, Sales & Service (MSS), waar jij als product owner aan de slag gaat, ontwikkelt of vermarkt, op basis van klantbehoeften, relevante producten, diensten en adviezen, zodat VvAA een duurzame relatie op- en uitbouwt met haar leden en klanten. Je komt dan ook te werken in een multidisciplinair team waarbij collega’s met expertise op het vlak van marketing, online, data en business development samenwerken om iedere dag weer zoveel mogelijk waarde voor de klant te leveren. Onze teams passen al een aantal jaar de agile principes toe om producten en diensten steeds beter af te stemmen op de wensen van onze klanten en leden. Als product owner zoek je continu de aansluiting met de behoeften van de klant en de ontwikkelingen in het zorgveld. Je bent flexibel, zelfstandig en kan je visie goed kenbaar maken. Motiveren en verbinden: dat kun jij zeker. Anderen vertrouwen je, dankzij jouw open houding en oprechte interesse. Je weet stakeholders mee te nemen in jouw visie, strategie en prioriteiten, ook als belangen soms botsen. Bovendien zet je je collega’s in je team in hun kracht. Zo verbeter je samen de resultaten, met focus op de klantdoelen. Dat resultaatgericht samenwerken geeft jou energie. Daarnaast ben je, samen met de manager zakelijke dienstverlening, verantwoordelijk voor het opstellen van het commercieel jaarplan en voor het commercieel resultaat wat daarin is opgesteld.

Dit krijg je van ons

Een baan als product owner waarin je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, en hier nog beter in te worden. Zo krijg jij bij ons de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hier sta je aan het roer van je eigen groeiplan. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier werkt en sterk in je functie staat. Hoe wij dit doen? Door goed voor jou te zorgen. Zo kun je hier rekenen op:

  • Maximum salaris van € 6.653,10 op basis van 38 uur
  • Een 13e maand, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • Een opleidingscheque en toegang tot Goodhabitz waarbij je eindeloos veel trainingen kunt volgen
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen
  • Korting op verzekeringen
  • Een goede werksfeer met collega’s die je motiveren en stimuleren, want doe jij je werk uitzonderlijk goed? Dan kun je door je collega's genomineerd worden voor de on-the-spot beloning; een cadeau of financiële beloning als erkenning voor je uitzonderlijke inzet of het bijzondere resultaat.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als product owner B2B in de zorg
  • Je bent een onafhankelijke persoonlijkheid
  • Je bent in staat richting te geven aan een team om maximale klantwaarde en rendement te realiseren
  • Je kan goed besluiten nemen en je standpunt vertegenwoordigen
  • Je bent in staat om wensen vanuit de organisatie op te halen en op basis van strategische kaders te prioriteren wat het meeste waarde heeft
  • Daarnaast ben je ook in staat om proactief met voorstellen te komen die bijdragen aan het commercieel plan

Dit is jouw team en VvAA

Jij komt te werken in het team Zorgorganisaties. Dit team weet wat zorgorganisaties nodig hebben voor een optimale bedrijfsvoering en fijne werkomgeving en zorgt samen met de business voor het aanbieden van relevante producten, diensten en content om zo te bouwen aan een duurzame relatie. Daarvoor valideert en ontwikkelt het team onder andere nieuwe proposities, zet deze in de markt en zorgt samen met sales voor de verkoop van deze producten via verschillende kanalen.

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in