+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Product Owner - Omgeving Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiplied Midden Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Product Owner speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van Talent Management software. Je werkt samen met een compact team aan de ontwikkeling van innovatieve cloudsoftware, waarbij je de brug slaat tussen visie, ontwerp en realisatie. Deze rol biedt je de kans om bij te dragen aan het verbeteren van processen en het leveren van kwaliteit aan klanten, met een sterke focus op langetermijndoelen en toekomstbestendigheid. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als Product Owner bij dit bedrijf ben jij de trekker in het doorontwikkelen van hun nieuwe generatie Talent Management software. Als Product Owner denk en ontwikkel je mee aan de visie en de richting van deze organisatie voor de korte en lange termijn.

Het is jouw verantwoordelijkheid om met een compact team van collega’s de ontwikkeling te realiseren van onze nieuwe generatie cloudsoftware door het uitdenken van concepten en het coördineren van werkzaamheden van interne en externe designers en ontwikkelaars. Daarnaast draag je bij aan de inrichting van de processen om de software bij klanten in te zetten en te ondersteunen. Je zorgt voor een continu verbeterproces, waarmee ze hun software verder ontwikkelen in lijn met klantbehoeften en marktkansen.

Je bent in de rol van Product Owner de spil tussen de directie als opdrachtgever, UX designers, het interne ontwikkelteam en de externe ontwikkelaars.

De focus van deze rol ligt in het opzetten van een zeer gedegen product, dat zowel in functionele als technische concepten én in de realisatie van zeer hoge kwaliteit is. Ze hebben een langetermijnfocus, gericht op schaalbaarheid en toekomstbestendigheid.



Gevraagd

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring als Product Owner of in een andere voor deze functie relevante rol;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen van (cloud) web-applicaties en hebt affiniteit met de technische ontwikkelingen in dit vakgebied. Kennis van HR-systemen is een pré, maar geen must.
  • Je hebt ervaring met het werken in een Scrum / Agile omgeving.
  • Je bent organisatorisch sterk en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen;
  • Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard.


Aanbod

Direct solliciteren favoriet



Bedrijfsomschrijving

Een werkomgeving met slimme en ambitieuze collega’s die gaan voor een succesvol product! Je kunt profiteren van heel veel beschikbare ervaring en een goed lopende business, maar ze willen verder. Ze zijn toekomstgericht en investeren daar veel in. Als jij diezelfde drive hebt, om je echt in zaken te verdiepen en een goed doordacht product neer te zetten, dan is dit een ideale omgeving voor je.De functie is fulltime of parttime (80%). Je werkt vanuit hun kantoor in Utrecht - en vanuit huis op de momenten dat je dat wilt (of van de overheid moet). Salaris en secundaire voorwaarden zijn uiteraard goed en de mogelijkheden om te groeien in rol en salaris uitstekend. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in