+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Arts Sociaal Medische Advisering Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Arts Sociaal Medische Advisering ga je aan de slag met verschillende clientvragen en verbreed je je kennis van sociale wetgeving. Je werkt op verschillende locaties en bepaalt zelf je agenda. Je houdt beoordelingsgesprekken en zorgt voor de juiste medische informatie. Deze baan biedt veel afwisseling en de kans om te blijven leren. Je werkt samen met een team en geeft advies aan gemeenten en zorgkantoren. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Arts Sociaal Medische Advisering verbreed u uw kennis binnen de sociale wetgeving. De clientvraag is divers en dat maakt de functie afwisselend. We vragen alleen enige reisbereidheid maar verder heeft u alle regie over uw eigen agenda. 

Voor u worden er beoordelingsgesprekken ingepland in het kader van de Wmo, Participatiewet en voor aanvragen gehandicaptenparkeerkaart. U werkt ambulant en u heeft daarbij de volledige regie over uw eigen agenda. Deze flexibiliteit biedt onze opdrachtgever u, zo ook brede scholingsmogelijkheden en intervisie momenten met collega's. 

Tijdens de voor u ingeplande spreekuren richt u zich als Arts Sociaal Medische Advisering op de medische gesteldheid van een client. U weet de juiste vragen te stellen en samen met een ondersteunend team verzamelt u alle relevante medische informatie. Met uw medische kennis en uw sensitiviteit bent u de aangewezen persoon om advies uit te brengen richting gemeenten en zorgkantoren.

U inventariseert, onderzoekt en overlegt casussen met collega's en schrijft een zo goed mogelijk adviesrapport. 



Gevraagd

U beschikt over een BIG registratie als arts, u heeft een reisbereidheid in de regio waar u woont en u werkt graag zelfstandig. 



Aanbod

U komt bij cliënten thuis om zo een goed beeld te kunnen krijgen van de situatie. De organisatie faciliteert een lease auto. U krijgt een marktconform salaris en diverse groei- en scholingsmogelijkheden. Specialisatie tot verzekeringsarts bestaat ook tot de mogelijkheden. 



Bedrijfsomschrijving

Een van de grootste dienstverleners op het gebied van medische advisering werkt met gespecialiseerde teams van artsen, arbeidsdeskundigen, verpleegkundigen en indicatie adviseurs. Onze opdrachtgever sluit graag aan bij uw wensen. Een gedreven team van medewerkers waarbij er solistisch wordt gewerkt maar waar er ook regelmatig intervisie momenten zijn. U wordt op diverse manieren (administratief) ondersteunt en u wordt regelmatig bijgeschoold. De collega's werken nauw samen op het gebied van kennisontwikkeling en casus verdieping.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in