+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.776 - € 4.568 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

De sirenes bij Feenstra Beveiliging in Roosendaal loeien voor jou! Als accountmanager werk je in de Randstad en breid je onze klantenkring uit met innovatieve beveiligingsoplossingen. Je krijgt een goed salaris en kans op een vast contract. Ook zijn er mooie extra s zoals veel vakantiedagen, de mogelijkheid om thuis te werken, een auto van de zaak en meer. Je werkt in een team dat samen successen behaalt en helpt bij jouw persoonlijke groei. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

De sirenes loeien en het signaal is duidelijk: Feenstra Beveiliging in Roosendaal zoekt jou! Als accountmanager beheer je in de regio Rotterdam, Utrecht tot Amsterdam bestaande relaties en je breid je jouw klantenkring verder uit. Dit doe je door continu innovatieve beveiligingsoplossingen aan de hand van aansprekende beveiligingsconcepten aan te bieden. Door jouw expertise en toewijding laat je een onuitwisbare indruk achter. En dit wordt beloond. Zo mag je een uitstekend salaris tussen € 3.776,00 en € 4.568,00 bruto per maand veiligstellen. En je krijgt een uitzicht op een vast contract met natuurlijk uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld, een interessante bonusregeling, vrijheid om je eigen agenda in te delen, mogelijkheid tot thuiswerken, goede pensioenregeling, collectieve verzekeringen, laptop, Ipad, smart phone en een representatieve auto van de zaak. Er is meer te vermelden. Zet je camera maar alvast op scherp!

Jouw werkzaamheden:

Als accountmanager bij Feenstra Beveiliging in Roosendaal breid jij in de Randstad, regio Rotterdam, Utrecht tot Amsterdam voortdurend jouw klantenbestand uit. Maar dat is nog niet alles want je hebt ook de verantwoordelijkheid voor het onderhouden en verder ontwikkelen van bestaande klantrelaties. Jouw klanten bezoek je om hen te adviseren over de onze beveiligings- en camera oplossingen aan de hand van aansprekende beveiligingsconcepten. En verder:

• Je bedient bestaande en potentiële nieuwe klanten

• Je brengt beveiligingsvragen en -behoeftes in kaart

• Je maakt op locatie, digitaal, een offerte en sluit de deal

• Je draagt bij aan de uitvoering van de sales strategie

• Je overlegt met de product- en salesmanager, onderhoudt contact met de planningsafdeling en leveranciers

Meer over Feenstra Beveiliging

Feenstra Beveiliging is een bedrijf dat beveiligingssystemen installeert en onderhoudt bij zowel de particuliere als zakelijke klanten. Wij doen dat in drie productgroepen, beveiligingssystemen, camera’s en levensloopproducten. Feenstra is een toonaangevend beveiligingsbedrijf in Nederland In onze DNA zitten enthousiasme, klantgericht, kwaliteit, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat hiervan is dat onze klanten dit belonen met een hoge klantentevredenheid!  

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.700 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens.

Jouw team

Bij Feenstra Beveiliging werken we met ongeveer 75 personen. Het salesteam, waar jij deel van uitmaakt, is opgedeeld in de binnen- en buitendienst. Momenteel bestaat het buitendienstteam uit 3 personen. Het salesteam werkt nauw samen met het marketingteam voor de ontwikkeling van de salesstrategie en -materiaal. Door de gezamenlijke inspanningen van het marketing- en salesteam kiezen steeds meer particulieren en bedrijven in Nederland voor Feenstra beveiligingsproducten. En dat maakt impact.



Gevraagd

Als accountmanager bij Feenstra Beveiliging in Roosendaal bewaak jij jouw zakelijke en particuliere klanten nauwlettend. Het maken van aantrekkelijke offertes is voor jou net zo’n routine als het scherpstellen van een beveiligingscamera. En als het op nazorg aankomt, sta jij altijd waakzaam en paraat om de belangen van onze klanten te beschermen. Om dit te kunnen bereiken, beschik je over de hiernavolgende kwaliteiten:

• Je beschikt over mbo werk- en denkniveau 

• Je hebt aantoonbare sales ervaring in een soortgelijke functie

• Je bent van nature resultaatgericht, denkt in oplossingen, beschikt over humor, bent ambitieus en pragmatisch

• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

• Woonachtig in of nabij de regio waar je gaat werken zoals Rotterdam, Den Haag Amsterdam



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Voor jou

Een baan bij Feenstra Beveiliging met standplaats Roosendaal biedt meer dan alleen een boeiende

functie in een zich voortdurend ontwikkelende omgeving. Het betekent ook deel uitmaken van een organisatie die de vitaliteit van haar medewerkers hoog in het vaandel heeft staan en hun professionaliteit en toewijding waardeert. Je wordt verwelkomd in een informele omgeving met een prettige werksfeer en vriendelijke collega's. Natuurlijk vinden wij het leuk om jou persoonlijk te ontmoeten, maar voor de efficiëntie krijg je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. En daarbij ook:

• Een uitstekend bruto maandsalaris tussen € 3.776,00 en € 4.568,00 op fulltime basis én een bonusregeling tot maximaal 10% van het jaarsalaris 

• Een overeenkomst met de intentie tot een vast dienstverband 

• Je hebt ieder jaar recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband

• Je krijgt een representatieve auto van de zaak, laptop, iPad en een smart phone 

• Je krijgt korting op Feenstra-producten en op stroom en gas van Vattenfal

Maar dat is nog niet alles want verder bieden wij jou volop mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen.

Ook jouw persoonlijke vitaliteit bewaken wij scherp en daarom krijg je de mogelijkheid met belastingvoordeel goedkoper te sporten, een fiets te kopen of andere producten aan te schaffen.

Pak het moment

Is jouw alarm al afgegaan? Aarzel dan niet en stuur ons jouw cv en motivatie via de knop 'Solliciteer nu'! Ik, Nancy Wijnkamp, werk inhouse als interim recruiter bij Feenstra, reageer binnen 2 werkdagen op je sollicitatie. Toch nog een vraag? Stel ze gerust via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in