+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.372 - € 3.271 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe stap in je verkoopcarrière? Bij Wildkamp in Veghel krijg je de kans om te groeien en te leren. Je werkt in een team waar iedereen belangrijk is. We bieden een goed salaris en leuke extra s, zoals een bonus en korting op onze producten. Ook is er ruimte voor plezier, met bijvoorbeeld ons jaarlijkse bedrijfsfeest. Je helpt klanten, vult de voorraad aan en zorgt dat iedereen tevreden is. Samen maken we het verschil! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ready to upgrade je verkoopcarrière? Ben jij de vlotte Verkoopmedewerker die we zoeken voor onze locatie in Veghel? Bij Wildkamp kan je rekenen op een fulltime job van 32-40 uur per week, een aantrekkelijke bonusregeling en natuurlijk, het onmisbare, gezellige bedrijfsfeest! Stel je voor: jouw werkdag bij Wildkamp begint met een teamoverleg. Hierna help je klanten, vul je de voorraad aan en help je bij het verwerken van bestellingen. Je zorgt ervoor dat onze klanten tevreden de deur uitlopen door hen te adviseren over ons uitgebreide assortiment. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Stuur dan vandaag nog je digitaal cv door! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Versterk ons team en maak kans om mee te groeien in onze dynamische organisatie. Jouw volgende carrièrestap begint hier!

Wij bieden:

Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker die wij zoeken bij Wildkamp Veghel, waar we je belonen met een bruto maandsalaris tussen €2372 - €3271, op basis van een voltijd dienstverband van 32-40 uur? En dat is nog niet alles! Wij stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden daarom diverse opleidingsmogelijkheden aan om jou in staat te stellen te groeien in je functie. Jij als medewerker staat centraal en dat merk je niet alleen aan de bonusregeling waar je voor in aanmerking komt, maar ook aan de personeelskorting op onze producten. Bovendien bieden wij naast hard werken ook ruimte voor plezier met collega's. Kom jij ons team versterken? Wij garanderen een werkomgeving waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht leeftijd, gender of afkomst. We kijken uit naar je sollicitatie!

Wij vragen:

Ben jij de enthousiaste Verkoopmedewerker die het team van Wildkamp in Veghel wil komen versterken? Wij zoeken iemand voor 32-40 uur per week die onze klanten van het beste advies kan voorzien! Werkdagen zijn maandag t/m zaterdag, dus met regelmaat zal je ook op zaterdag ingepland kunnen worden. Je hebt een passie voor verkoop en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Enthousiasme voor ons productaanbod en het vermogen om dit over te brengen op onze klanten is een pré. Jij bent: - Klantgericht en klantvriendelijk - Uitstekend in communicatie (Nederlandse taal) - In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren - Gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen - Beschikbaar voor 32-40 uur per week Zie jij jezelf in deze rol? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Kom jij ons versterken bij Wildkamp in Veghel? Als Verkoopmedewerker draag jij bij aan onze missie: het vereenvoudigen van techniek voor onze klanten. Jij bent een waardevolle toevoeging in ons divers en dynamisch team dat altijd klaarstaat voor elkaar. De werksfeer? Die is positief, open en collegiaal! Kom onze klanten helpen met jouw deskundige advies en maak écht het verschil. Zet nu de stap en ontdek hoe leuk werken bij Wildkamp kan zijn. Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in