+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Manager, Venlo Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als ervaren HR Manager met expertise in HR-projecten en verandermanagement binnen een internationale context, bieden we een unieke kans in een maakindustrieomgeving. Je zult leiding geven aan lokale teams, leidend zijn in veranderingsinitiatieven en bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele HR-organisatie. Geniet van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling en mogelijke kortingen op sport- en fietsabonnementen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren HR Manager of HR Business Partner met ervaring met HR-projecten en verandermanagement binnen een internationale organisatie? Lees dan snel verder voor deze vaste baan!

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het adviseren van de interne organisatie en je bent het aanspreekpunt voor HR-onderwerpen en HR-processen. De HR-activiteiten worden afgestemd op het wereldwijde HR-beleid.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn o.a. het ontwikkelen en implementeren van structurele concepten voor een professionele HR-organisatie, het leiden van veranderingsinitiatieven en verbetertrajecten, het beheren van talentacquisitie (werving en onboarding) en arbeidsrelaties, het faciliteren van prestatiemanagementprocessen, het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving, en het leiden van HR-projecten.

De HR-manager werkt nauw samen met het management en medewerkers, geeft leiding aan het lokale team, en zorgt voor effectieve personeelscommunicatie en -ontwikkeling. Daarnaast draagt de HR-manager bij aan het vormgeven en opvolgen van HR-processen en het implementeren van HR-beleid en -procedures in overeenstemming met het wereldwijde beleid. Tevens maken van HR rapportages en rekening houden met budgetten. Je maakt onderdeel uit van het MT.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie actief in de maakindustrie. Er heerst een prettige, informele en open cultuur.

Wat vragen wij?

  • Meerdere jaren ervaring als HR Manager en/of HR Business Partner, bij voorkeur binnen een internationale organisatie;
  • Ervaring op het gebied van HR-projecten, verandermanagement, herstructurering;
  • Zeer goede kennis van lokaal arbeidsrecht en daarnaast ook belastingen en sociale verzekeringen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands;
  • Dynamische en flexibele persoon met sterke managementvaardigheden;
  • Gedreven, betrokken, teamgericht, neemt verantwoordelijkheid en is besluitvaardig.

Wat bieden wij?

  • Dit is een procedure op basis van Werving & Selectie. Dit betekent dat je onmiddellijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever.
  • Een inspirerende en dynamische functie in een internationaal georiënteerde werkomgeving.
  • Een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal & Techniek. Een goed salaris tussen € 70 - € 75K excl. bonus en 8% vakantiegeld (afhankelijk van kennis en ervaring) met 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling, eventuele korting op sport- en fiets abonnement.

Heb je interesse of wil je meer weten over deze functie?

Reageer dan door op de sollicitatiebutton te klikken. U solliciteert voor een vaste functie, waarbij u rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Uw sollicitatie en inschrijving zullen als zodanig worden behandeld! 

Wil je eerst meer informatie? Bel of mail dan met onze Consultant Werving & SeIectie: Karien Cleven op 06-25179734 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in