+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Manager HR-Support Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Move forward als Manager HR-Support bij DSV in Venlo

Ben jij een ervaren en inspirerende leidinggevende met een passie voor automatisering en HR-processen? Heb je een achtergrond in HR en beschik je over uitstekende leidinggevende vaardigheden en projectmanagementvaardigheden? Jouw ervaring als manager HR-support binnen de logistiek komt tot z’n recht bij een van de topspelers in de logistieke markt.


Jij krijgt het voor elkaar

Het waarborgen van de consistentie en juiste uitvoering van alle HR-processen in overeenstemming met de cao, bedrijfsreglementen, beleid en geldende regelgeving: Jij werkt eraan mee.

Hoe je dit doet? Jij bent de drijvende kracht achter ons toegewijde HR-support Team, van 13 collega’s. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van HR-support en de ondersteuning van leidinggevenden en medewerkers binnen DSV. Jouw focus ligt op de optimalisatie van onze personeelsadministratie én de doorontwikkeling naar een verdere automatisering van onze HR-processen en systemen. Jij maakt van onze HR-support afdeling een waar kenniscentrum. Vanuit jouw expertise lever jij een substantiële bijdrage aan onze HR-projecten. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • beoordelen, verbeteren en optimaliseren van onze werkprocessen en HR-processen om met jouw samen met jouw team de juiste dienstverlening te kunnen bieden aan leidinggevende en medewerkers van DSV;
  • initiëren van verbeteringsmogelijkheden gericht op het optimaliseren en verbeteren van werkwijzen en het leiden van verbetertrajecten;
  • verder ontwikkelen van de service gerichte dienstverlening van ons HR-support team; 
  • bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers binnen jouw team, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.
  • op het vlak van compensation & benfits verzorgen van managementinformatie en fungeren als vraagbaak voor de HR-collega’s.

Jouw team valt binnen DSV op door jullie vermogen om met humor het beste in elkaar naar boven te halen. Onze locatie in Venlo is een operatie waarin eenheid en persoonlijk contact centraal staat! Niet alleen binnen jouw eigen team maar binnen onze organisatie. 


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

HR Support is de backbone van onze HR-organisatie. Een belangrijke afdeling met leuke collega’s die een grote drive hebben processen te verbeteren,

aldus Walter de Wilde, HR Directeur

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • aantoonbare leidinggevende ervaring aan medewerkers afkomstig uit verschillende culturen en taalgebieden; 
  • een can-do mentaliteit;
  • ervaring in automatiseringsprojecten, continues improvement projecten of andere relevante procesoptimalisaties;
  • relevante werkervaring op compensation & benefits gebied;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Het telt allemaal mee voor deze vacature van manager HR-support in Venlo. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt;
  • 5% gratificatie uitgekeerd in november; 
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • een gezellig team met jonge en ervaren collega’s die ervoor zorgen dat geen dag hetzelfde is.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Manouk Lips beantwoordt al je vragen via 06 5188 5961 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in