+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Storemedewerker Normal Venlo Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NORMAL Venlo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Bij NORMAL, een unieke winkel met vaste lage prijzen, zoeken we een nieuwe collega voor onze winkel in Venlo. In deze functie vul je niet alleen schappen, help je klanten en houd je de winkel netjes, maar werk je ook samen in een team waar een fijne sfeer en humor belangrijk zijn. We zorgen samen voor een unieke ervaring voor onze klanten. We houden van aanpakken en werken in een gezellige, informele omgeving. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Houd je van werken in een winkel waar klantvriendelijkheid voorop staat? Bij NORMAL, zoeken we een nieuwe collega voor onze nieuwe winkel in
Venlo. We zijn anders dan andere winkels, met vaste lage prijzen voor veel producten. Je doet van alles, zoals schappen vullen, klanten helpen en de winkel netjes houden. Samen zorgen we voor een fijne sfeer en helpen we elkaar. We werken hard, maar er is ook altijd tijd voor een grapje. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!

Volledige vacaturetekst
Vind jij klantvriendelijkheid en service belangrijk? En ben je een aanpakker? Dan hebben wij dé Matsch voor jou!
Voor de winkel van NORMAL in Venlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste Storemedewerker, die wil werken in de vernieuwende winkel. NORMAL is een baanbrekend Deens Retail concept dat klanten vaste lage prijzen biedt voor duizenden bekende en nieuwe merkartikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica, huishouden, etc. Het gaat om een parttime baan waarbij je gemiddeld 16 tot 40 uren per week werkt, voornamelijk doordeweeks.

Functieomschrijving
Als Storemedewerker ben je onder andere bezig met het vullen van schappen, kassawerkzaamheden, het te woord staan van klanten, schoonmaakwerkzaamheden en andere veelzijdige werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je de Storemanager bij administratieve taken, het openen en sluiten van de winkel, etc.
Bij NORMAL gaan we ervoor om uit iedere dag het maximale te halen en te zorgen dat onze klanten een unieke winkelervaring beleven. Samen maken we het succes en iedereen draagt zijn steentje bij om dat succes te behalen. Van Storemanager tot Weekendkracht, bij ons is iedereen even belangrijk. Wij zijn aanpakkers en werken efficiënt in een informele omgeving, waar zeker ook plaats is voor humor en een grote lach.

We verwachten van je, dat je goed gehumeurd op je werk komt, bereid bent om te leren en dat je een goede inzet toont. Uiteraard staat klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel en verwelkom je onze klanten met een lach. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen goed gevuld zijn en dat de producten aantrekkelijk gepresenteerd worden. Je staat klanten te woord, helpt ze bij de kassa en maakt schoon.

Gevraagd

  • Werkervaring in de detailhandel is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibel inzetbaar voor gemiddeld 16 tot 40 uren per week, ook op koopavonden;
  • Affiniteit met de producten die we verkopen, met name make-up producten;
  • Ervaring met zowel het werken op de winkelvloer als ook de administratieve processen die hierbij komen kijken.


Aanbod

Normal biedt
Een marktconform salaris met daarnaast eene opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld. Daarnaast werk je in een fijne, informele omgeving waar veel ruimte is voor creativiteit en eigen invulling.
Wil je werken in één van de meest unieke en vernieuwende winkels van Venlo? Solliciteer dan nu via onderstaande button! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met een van onze Matschmakers op 050 82 00 961 of via de website .

Bedrijfsomschrijving

Bij NORMAL verkopen we hele normale producten voor abnormale prijzen. Alles wat wij verkopen, zijn hele normale dingen die je dagelijks gebruikt. Ons assortiment bevat o.a. huid, haar- en tandverzorging, make-up en reiniging van bekende merkartikelen en etenswaren. Kortom: alle dingen die je in het dagelijks leven nodig hebt en niet mogen ontbreken in je huis.

We kopen de artikelen waar ze het goedkoopst zijn en werken bovendien zonder dure tussenschakels, zodat we ze aan jou kunnen verkopen voor een vaste, lage prijs. Dit betekent dat je bij ons geen acties en aanbiedingen zult vinden, omdat de prijzen bij ons altijd hetzelfde zijn.

NORMAL is echter veel meer dan alleen lage prijzen voor bekende merkartikelen die je dagelijks gebruikt. Ons doel is om onze klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden. Daarom krijgen we, naast ons vaste assortiment, voortdurend nieuwe artikelen binnen. Doordat ons assortiment continue wisselt, is het altijd een nieuwe belevenis om in onze winkels te komen.

NORMAL is een Deense winkelketen. In april 2013 werd de eerste NORMAL-winkel geopend in Silkeborg en sindsdien is NORMAL uitgegroeid tot een keten met meer dan 600 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, Frankrijk, Finland, Portugal en Spanje.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in