+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Allround Terminal Medewerker Venlo Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Cabooter Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Landbouwvoertuig (T)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons werk je in de logistiek, waar je belangrijk werk doet met het laden en lossen van containers. Je rijdt op een reachstacker en zorgt samen met je team dat alles goed gaat. Je werkt in verschillende tijden, ook op zaterdagen. We bieden een goed salaris en extra geld voor werken in ploegendienst. Ook betalen we mee aan je pensioen en reiskosten. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Dit is een kans om te groeien in een snel groeiend bedrijf. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Cabooter verzorgt het volledige logistieke proces van onze klanten en als reachstacker chauffeur sta je midden in dit proces op onze locatie op de Railterminal Greenport.
Je bent als reachstacker chauffeur verantwoordelijk voor onder andere het laden en lossen van (zee)containers op treinwagons en vrachtauto's. Daarnaast ben je bezig met het verplaatsen en stapelen van (zee)containers en het verplaatsen van trailers met de terminaltrekker. Samen met je team zorg je ervoor dat alle (zee)containers zorgvuldig worden gelost en/of geladen, dit met behulp van een reachstacker.

Werktijden
Je werkt in ploegendiensten waarbij je de ene week start om 6:00 en werkt tot 15:00 en de andere week start je om 15:00 en werk je tot 00:00. Tevens werk je ongeveer om de 5 weken ook op zaterdagen waarbij je tijd voor tijd opbouwt (inclusief zaterdagtoeslag). Je vaste standplaats is op Greenport Venlo, maar je zult daar waar nodig ook op onze locatie Blerick ingezet kunnen worden.

Wie zoeken wij?
Ben jij die persoon die woonachtig is in de omgeving van Venlo en zich gemakkelijk aan de situatie aanpast wanneer deze daarom vraagt? Raak je niet in paniek wanneer het ineens drukt wordt? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel - het zijn toch andermans spullen waar je mee bezig bent - en affiniteit met logistiek en grote machines? Ben je voor 40 uur per week beschikbaar en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Neem dan vooral contact met ons op!
Cv's en motivatiebrieven daar doen wij niet aan, wij hebben liever een leuke referentie. Wij willen namelijk liever horen waarom jij nu de geschikte kandidaat bent en bij onze snel groeiende organisatie past. Wat maakt dat jij nu op die reachstacker wilt stappen en bezig wil zijn met het laden en lossen van de treinwagons?

Onze organisatie is aan het groeien en dat willen wij samen met jou doen! Wij bieden dan ook een competitief salaris afhankelijk van je niveau en ervaring (van minimaal € 2.350,- bruto per maand) en een ploegentoeslag van 10%. We bieden tevens een goede en zeer uitgebreide pensioenregeling waarbij 1/3 door werknemer wordt gedragen en 2/3 door de werkgever. Daarnaast geven wij een volledige reiskostenvergoeding van €0,23 cent per gereden kilometer.

Wij bieden eerst een tijdelijk contract aan van minimaal 7 maanden en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Dus ben je enthousiast geworden en klaar voor en nieuwe uitdaging, neem dan snel contact met ons op! Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben kun je altijd bellen met: Amber Schuurman 0031 (0) 6 10 50 69 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in