+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Kleuterleerkracht Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Voor een grote school in de buurt van Vlaardingen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kleuterleerkracht. Vanaf de voorjaarsvakantie komt er namelijk een fulltime plek beschikbaar en kan jij je eigen klas draaien. Neem jij de kinderen uit groep 2 mee in hun reis naar groep 3 en maak jij van de kinderen uit groep 1 écht “oudste” kleuters? Samen met een grote groep onderbouw collega’s verzorg jij het onderwijs aan de jongsten van de school. De vacature loopt in ieder geval tot de zomervakantie.


Functie informatie

Op deze grote school in de buurt van Vlaardingen wordt lesgegeven in een modern en ruim gebouw. Kinderen krijgen er op eigen niveau les en al vanaf de kleuters wordt gebruik gemaakt van chromebooks. Ook op het gebied van gezondheid wordt er aandacht veel besteed. De kleuters beschikken namelijk over een groen schoolplein en er is een eigen gymzaal aanwezig. De kinderen krijgen ook veel de mogelijkheid om te bewegen. Met de inzet op bewegend leren kunnen de kinderen actief meedoen met de lessen en verbeteren de leerprestaties. Klinkt deze manier van werken voor jou als muziek in de oren en vind je het leuk om een kleuterklas les te geven? Solliciteer dan snel!


Wat wij vragen

✓ Onderwijsbevoegdheid of in opleiding om deze te behalen ✓ Passie voor het thematisch lesgeven ✓ Flexibiliteit en toewijding om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de kinderen


Wat wij bieden

✓ Een groot team waarmee je fijn kunt samenwerken ✓ Salaris conform cao (inclusief 13e maand, vakantiegeld, doorbetaling in vakantie) ✓ Een fijne werkplek tot in ieder geval de zomervakantie


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken op deze school? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Ik ga dan graag met je in gesprek en leer je beter kennen, om te kijken of het voor jou de goede match is. Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ook dan ga ik graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Le Large, via 06-82074282 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in