+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorburg.
Laad meer vacatures

Stage (Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy) Voorburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stolp+KAB adviseurs en accountants

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te groeien in een informele omgeving. Tijdens je stage heb je een vaste begeleider en leer je ons bedrijf goed kennen. Als we allebei blij zijn, is er misschien een mooie baan voor je in de toekomst. We zorgen nu al voor een prettige werkplek met lekkere koffie, vers fruit en een gezellige borrel op vrijdag. We zijn een bedrijf dat dichtbij klanten staat en veel waarde hecht aan goede service. Ons team is professioneel, sociaal en enthousiast. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wij bieden je ruimte om te groeien binnen een informeel kantoor en je krijgt een vaste begeleider als aanspreekpunt gedurende je stage. Tijdens de stage kun je een goed beeld vormen van Stolp+KAB in de volle breedte en van de werkzaamheden van de rol die jij ambieert.

Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, kunnen we je in de toekomst wellicht een hele leuke baan aanbieden met veel ontwikkelmogelijkheden! Wij bieden je natuurlijk nu al een fijne werk- en leeromgeving met goede koffie en thee, dagelijks vers fruit en een vrijdagmiddagborrel.

Over Stolp+KAB

Wij zijn een accountantsorganisatie met de ambitie om dichtbij onze klanten te blijven. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR-advies. Stolp+KAB is sterk regionaalgericht, betrokken bij haar relaties.
Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook terug in het team gemotiveerde en enthousiaste collega’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in