+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorthuizen.
Laad meer vacatures

Schilder Voorthuizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Wat je precies gaat doen als schilder, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als schilder ook zoekt, bij Faber ben je aan het goede adres. Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als schilder in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht? Of werk jij juist graag als schilder in de buitenlucht? Nieuwbouw of juist particulier schilderwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als schilder ook wilt bij Faber, we helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel! 


Ben jij het?

Dan willen wij jou een functie aanbieden bij het mooiste schildersbedrijf in jouw regio. Je werkt soms alleen op een klein project maar kan ook samen met twee collega's een week op één project zitten. Ervaring in het schildersvak is voor ons erg belangrijk. Mocht je niet altijd in het particuliere werk hebben gezeten dan gaan we graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we dit wel kunnen realiseren. 


Wat wij bieden

Als schilder word jij verloond conform de Schilders CAO (BPF Schilders), dit betekent voor jou dat je: salaris conform Schilders CAO ontvangt, dus meestal tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op. Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders. Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak. Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's! 


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in