+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Austerlitz.
Laad meer vacatures

Schilder Austerlitz

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd wordt voor de elementen en van een langere levensduur geniet. Dit schildersbedrijf zoekt een schilder die zijn vak verstaat. Hij herkend de ondergrond, taxeert de staat van onderhoud en ziet in één oogopslag wat er nodig is. En daarbij hecht hij niet alleen waarde aan goede spullen en materialen, maar ook aan aspecten als gezondheid en veiligheid. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!


Ben jij het?

Ben jij een communicatief vaardige schilder die zijn vak verstaat? Ben jij een harde werker die netjes te werk gaat? Jij bent niet alleen een schilder met passie voor het vak, je vindt het ook leuk om met mensen te werken. Zoals aangegeven werk je samen met veel mensen, waardoor je niet alleen met jouw collega's, maar ook met klanten contact hebt.


Wat wij bieden

Als schilder word jij verloond conform de Schilders CAO (BPF Schilders), dit betekent voor jou dat je: salaris conform Schilders CAO ontvangt, dus meestal tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op. Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders. Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak. Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou! Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als schilder al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als schilder én als mens over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek zodat we jou de best passende baan kunnen bieden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in