+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalre.
Laad meer vacatures

Medewerker Support Waalre

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jelling IT Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Tekenbonus

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Support Engineer bij een gaaf IT-bedrijf? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Functieomschrijving: Als Support Engineer bij ons IT-bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten op het gebied van IT. Je zult klanten helpen met diverse niveaus van ondersteuning, variërend van het beheren van het interne datacenter en het onderhouden van servers, tot het implementeren en monitoren van IT-oplossingen. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij het oplossen van verschillende IT-problemen waar klanten mee te maken kunnen krijgen.

Je zult werken aan uiteenlopende IT-vraagstukken van externe klanten, waaronder beveiligingskwesties, server- en netwerkproblemen en telefonieoplossingen. Als Support Engineer is het jouw taak om problemen snel en effectief op te lossen en technische ondersteuning te bieden aan klanten via telefoon, e-mail en/of op locatie.

Het is van groot belang dat je alle incidenten documenteert en een nauwkeurige administratie bijhoudt van alle problemen en oplossingen. Hiermee waarborg je de tevredenheid van klanten en zorg je ervoor dat alle problemen binnen de afgesproken tijd worden opgelost.

Naast je dagelijkse taken zul je ook het interne datacenter beheren en serveronderhoud uitvoeren. Je zorgt ervoor dat de servers altijd operationeel zijn en dat eventuele problemen snel worden verholpen. Verder implementeer en monitor je IT-oplossingen om ervoor te zorgen dat klantsystemen altijd up-to-date zijn.

Naast je dagelijkse taken is het belangrijk dat je alle incidenten documenteert en een nauwkeurige administratie bijhoudt van alle problemen en oplossingen. Jouw verantwoordelijkheid is om de tevredenheid van klanten te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle problemen binnen de afgesproken tijd worden opgelost.

Als support engineer beheer je ook het interne datacenter en voer je serveronderhoud uit. Je zorgt ervoor dat de servers altijd operationeel zijn en eventuele problemen snel worden verholpen. Je implementeert en bewaakt IT-oplossingen en zorgt ervoor dat klantsystemen altijd up-to-date zijn.

Kortom, als support engineer bij dit IT-bedrijf ben je een essentiële schakel tussen klanten en het interne IT-team. Je bent een probleemoplosser met uitgebreide technische kennis, waarmee je klanten kunt ondersteunen en adviseren bij IT-vraagstukken.



Gevraagd

Wij verwachten dat je voldoet aan de volgende vereisten:

  • Je hebt een afgeronde ICT-opleiding in de richting van Systeembeheer/Support.
  • Je bent vertrouwd met VoIP, MS 365, Azure en Active Directory.
  • Je hebt kennis van Windows Serverbeheer.
  • Je bent analytisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel, nodigen wij je uit om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan! Kijk voor meer interessante ICT vacatures op   en  



Aanbod

Wij bieden jou de volgende voordelen:

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, met een maximum van € 3.500,-.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • Een goede pensioenregeling, zodat je ook op de lange termijn financieel goed zit.
  • Laptop van de zaak, zodat je altijd en overal bereikbaar bent en kunt werken.
  • 25 vakantiedagen om uit te rusten en bij te komen.
  • Een tekenbonus als blijk van waardering, indien je na één jaar een contract tekent.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een toonaangevende IT-dienstverlener die zich met name richt op klanten binnen het MKB-segment. Wij bieden een uitgebreid scala aan IT-services, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer, cloudoplossingen, hardware en software, VoIP-telefonie, back-up- en hersteloplossingen, en beveiligingsoplossingen. Ons primaire doel is om klanten te assisteren bij het optimaliseren van hun IT-omgeving en het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.Het team waarmee je gaat samenwerken is een positief en hecht team. Wij hechten veel waarde aan teambuilding en investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Er zijn regelmatig trainingen en cursussen beschikbaar om je vaardigheden te verbeteren en je kennis te vergroten. Daarnaast moedigen we je aan om nieuwe technologieën te verkennen en te experimenteren met innovatieve ideeën.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in