+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Raaak Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Raaak Personeel

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol werk je als Commercieel Medewerker Binnendienst in een team dat duurzame producten verkoopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en werkt samen met een Accountmanager. Jullie vormen een team en helpen elkaar, wat zorgt voor een goede samenwerking. Je maakt offertes, verwerkt orders en communiceert veel, ook internationaal. Het team is enthousiast en werkt ondernemend. Je werkt op kantoor, van maandag tot vrijdag. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

In de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en werk je nauw samen met de Accountmanager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een specifiek rayon, waarbij jij je richt op de binnendienstactiviteiten terwijl de Accountmanager zich concentreert op salesgerichte taken. Hoewel je samenwerkt met andere collega's van het salesteam, ligt de nadruk op het buddy-systeem. Jullie zullen nauw samen werken en goed moeten communiceren met elkaar om de zaken zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je verantwoordelijkheden als Commercieel Medewerker Binnendienst omvatten onder meer het opstellen van offertes, het verwerken van orders en het beantwoorden van klantvragen als. Met jouw commerciële insteek zie je kansen in de markt en deel je deze met jouw collega Accountmanager. Omdat je ook regelmatig internationaal contact hebt, is het van belang dat jij ook de Engelse taal beheerst. Mocht je ook de Duitse taal spreken, is dat een grote pré! 

Je wordt onderdeel van een team van 8 Accountmanagers, die elk een eigen buddy hebben, en 2 tot 3 ondersteunende After Sales collega's. Jouw collega's zijn allemaal enthousiast en gedreven! Het rayon waarvoor je werkt als Commercieel Medewerker Binnendienst is Noord-Zuid Holland. Het team blinkt uit in communicatieve vaardigheden en iedereen is proactief. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Hoewel de voorkeur uitgaat naar een 40-urige werkweek, is 32 uur bespreekbaar, mits je op vrijdag beschikbaar bent.


Organisatie- en afdelingomschrijving

Je werkt bij een innovatief bedrijf gericht op duurzame producten. Deze producten worden o.a. gebruikt in ziekenhuizen, parkeergarages en openbare verlichting. Jouw werkgever is trots op de producten en zonder dat je het weet, kom je deze producten waarschijnlijk overal tegen. Daarnaast zijn ze ook trots op elkaar, de doelen die ze behalen en de organisatie waarvan ze deel uitmaken. Het gaat om een organisatie die groei en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door op de knop te klikken, en Michelle zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een commerciële opleiding afgerond;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tussen €2400 en €3400 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van ervaring;
  • Na het inwerktraject (6-12 maanden), mogelijkheid om 1 dag thuis te werken;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 ATV dagen;
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Gezamenlijk lunchen in een moderne kantine;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in