+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wateringen.
Laad meer vacatures

Sales Support - € 3500 Wateringen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Het overtreffen van klantverwachtingen. Dat is pas écht waar je blij van wordt. We hebben nog meer Sales Support functies in verschillende branches!!

Dit ga je doen

Samen met de Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor onze klanten. Zowel telefonisch als per mail sta jij elke dag 100% klaar voor de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt. 20 nieuwe laptops nodig? Regelen we! Een doorschakeling tijdens de feestdagen op de vaste lijn? Geen probleem! Voor 17.00 uur staat deze er op. Een update over een openstaand ticket? Had jij toevallig net gemaild!

Haak je nu af omdat het technisch wordt? Niet doen! Als jij je ambitie meeneemt zorgen wij voor een portie kennis en opleiding.  

In deze rol werk je samen vanuit betrokkenheid en interesse. Zowel de klant als jouw collega’s weten jou altijd te vinden te vinden met een vraag of een probleem. Jij zorgt ervoor dat dit wordt opgelost. En natuurlijk staan je collega’s hierbij ook voor jou klaar.

’s Ochtends start je met het team op. Welke uitdagingen hebben we vandaag met elkaar? Yes! Duidelijk. We gaan aan de slag want de telefoon gaat al. Direct een uitdagend vraagstuk. Hierbij heb je toch echt de hulp van een technisch specialist nodig. Je maakt een ticket aan en beloofd de klant einde van de ochtend nog een update. 


Dit krijg je

Deze opdrachtgever hecht veel waarde aan plezier hebben in het werk wat je doet ieder dag weer. Zo werk je samen in een enthousiast team, waar alles in gericht is om flexibel te kunnen werken. Het schroomt wat dat betreft ook niet in de secundaire arbeidvoorwaarden waar je voldoende vakantiedagen krijgt(26), leuke teamuitjes om de onderlinge teamsfeer nog verder te bevorderen, dagelijks vers fruit, een laptop en auto van de zaak en interne/ externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard krijg je een fulltime baan met een salaris afhankelijk van jouw ervaring en kennis en heb je uitzicht op een vaste aanstelling na bewezen bekwaamheid.


Dit ben je
  • Je bent klant en service gericht;
  • Je denkt in oplossingen in plaats van problemen;
  • Woonachtig in het Westland, Delft Rotterdam of Den Haag;
  • Je neemt iedere een flinke dosis enthousiasme mee naar je werk
Hier ga je werken

Onze klant levert geïntegreerde telecom en IT oplossingen voor de zakelijke markt. Klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk zorgen zij er gewoon voor dat mensen met elkaar kunnen communiceren. Altijd, overal en veilig. Het team bestaat uit ruim 65 mannen en vrouwen. Stuk voor stuk ambitieuze enthousiastelingen die net even dat stapje extra doen. Door te investeren in persoonlijke relaties met hun klanten bijvoorbeeld. Want als je iemand goed kent is het makkelijker om ‘m precies te geven wat hij nodig heeft.

Het vers verbouwde kantoor in Wateringen is het thuishonk. Daar werk je samen met het team aan een optimale klantbeleving. Je krijgt van ons al het vertrouwen om te regelen wat jij denkt dat nodig is voor de klant. Natuurlijk staan je collega’s voor je klaar om te sparren of te helpen, samen gaan we voor ons doel.


Interesse?

Het bedrijf heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw CV. Wij nemen dan zsm contact met je op. 

Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in