+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wessem.
Laad meer vacatures

Manager Gebiedsontwikkeling,Zuid/Oost Nederland, HBO of WO Wessem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van integrale gebiedsontwikkeling als onze nieuwe Manager. Met een mix van strategisch inzicht en hands-on mentaliteit leid je complexe projecten in Limburg, Gelderland en Noordrijn-Westfalen. Jouw ondernemerschap en leiderschap zijn hierbij cruciaal. Je bent het klankbord voor collega's, coacht waar nodig en werkt aan het verkrijgen van vergunningen. Een unieke kans om je stempel te drukken op de toekomst van deze regio's. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Functieprofiel Manager Gebiedsontwikkeling

Binnen ons bedrijfsonderdeel Gebiedsontwikkeling zijn wij op zoek naar een bevlogen Manager Gebiedsontwikkeling die zowel strategisch denkt, als ook hands-on te werk gaat en bovenal ondernemerschap toont.

Jouw werkzaamheden:
Als Manager Gebiedsontwikkeling ben je niet alleen het eerste aanspreekpunt voor het team, maar ben je ook actief met en betrokken bij het ontwikkelen, uitwerken en uitvoeren van integrale gebiedsontwikkelingsprocessen -en projecten. Je geeft leiding aan het bedrijfsonderdeel, bent een klankbord voor je collega gebiedsontwikkelaars en coacht waar nodig. Met je collega’s werk je aan integrale, complexe processen/ projecten in Limburg, Gelderland en Noordrijn-Westfalen vanuit onze kantoren Wessem of Boxmeer met als doel het verkrijgen van en/of uitbreiden van vergunningen. Jouw kennis en ervaring zet je in op het gebied van omgevingsmanagement, plannen, organiseren en communicatie. Je denkt mee over beleid en strategie in afstemming met de Directeur Gebiedsontwikkeling, bouwt mee aan de organisatie en je gaat actief aan de slag met de kansen en uitdagingen in projecten of gebieden.

Gevraagd

Jouw kwaliteiten:
Je bent een teamleider met hands-on mentaliteit en oog voor de menselijke maat. Je onderhoudt contacten met externe adviseurs en stakeholders, brengt partijen met elkaar in verbinding en bent communicatief vaardig en omgevingsbewust. Daarnaast ben je doelgericht en overtuigend. Je beschikt over de nodige flexibiliteit, waardoor je kunt inspelen op wijzigende omstandigheden en kunt schakelen naar andere oplossingsrichtingen.

Wat zoeken we verder in jou:
- HBO of WO werk- en denkniveau met bij voorkeur ervaring in de fysieke leefomgeving;
- Met ruim 5 jaar kennis van en ervaring in integrale projecten in een leidinggevende rol;
- Je bent tactisch goed onderlegd en beschikt over politieke sensitiviteit;
- Oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en vertaalt deze naar gebiedsontwikkeling;
- Beheersing van de Duitse taal is een pré.
- Kennis van en ervaring met omgevingsrecht en omgevingsvergunningen is een pré.

Aanbod

Stap in de wereld van Van Nieuwpoort
Binnen Van Nieuwpoort krijgt je veel ruimte voor eigen initiatieven. Jij krijgt bij ons de kans om jezelf écht verder te ontwikkelen als Projectleider. Vanzelfsprekend ontvang je een goed salaris, laptop, mobiele telefoon, leaseauto en de mogelijkheid tot thuiswerken. Maar bovenal ga je groeien op strategisch, operationeel en professioneel niveau.

Zie jij jezelf werken bij een familiebedrijf samen met betrokken, gemotiveerde collega’s. Kom dan ons team versterken! We ontvangen graag je CV en korte krachtige motivatie via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

De activiteit Gebiedsontwikkeling staat helemaal vooraan in de keten van de Van Nieuwpoort Groep en staat aan de basis van de productie van zand en grind. Deze vrijkomende delfstoffen vinden hun weg naar de markt via onze handel en logistiek naar andere bedrijfsonderdelen. Zo werken we ook mee aan de woningbouwopgave in Nederland, naast het verbeteren van de lokale leefbaarheid door het herinrichten van gebieden.

Uren

40 uur
Op locatie en deel hybride is mogelijk

Salaris

€ 5.500 - € 7.000 p/m
Binnen Van Nieuwpoort krijgt je veel ruimte voor eigen initiatieven. Vanzelfsprekend ontvang je een goed salaris, laptop, mobiele telefoon, leaseauto en de mogelijkheid tot thuiswerken. Maar bovenal ga je groeien op strategisch, operationeel en professioneel niveau.

Bedrijfsomschrijving

Over Van Nieuwpoort
Werken bij een familiebedrijf dat al ruim 119 jaar bestaat, kenmerkt zich onder andere in: korte lijnen, een ‘wij’ gevoel door de organisatie heen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers, open communicatie en no-nonsense. Van Nieuwpoort Groep heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortel, beton- en EPS producten.
De activiteit Gebiedsontwikkeling staat helemaal vooraan in de keten van de Van Nieuwpoort Groep en staat aan de basis van de productie van zand en grind. Deze vrijkomende delfstoffen vinden hun weg naar de markt via onze handel en logistiek naar andere bedrijfsonderdelen. Zo werken we ook mee aan de woningbouwopgave in Nederland, naast het verbeteren van de lokale leefbaarheid door het herinrichten van gebieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in