+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Sales BackOffice professional - Woerden / Utrecht (Jun, Med of Sen ... je bent van harte welkom!) Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

eConnect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij eConnect krijg je de kans om je stempel te drukken, ongeacht of je aan het begin van je carrière staat of al een doorgewinterde professional bent. Als marktleider in het moderniseren van bedrijfsprocessen combineren we technologie met een sociale identiteit. Geniet van hybride werken, verse koffie, snelle laptops, en de kans om met slimme en leuke collega's te werken. Starters, ervaren professionals, we kijken uit naar je bijdrage! Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Of je nou een doorgewinterde Backofficemedewerker bent of net klaar bent met je HBO-opleiding, bij eConnect stroom je in en geven we je rol samen vorm. Al meer dan tien jaar zijn wij bezig met het moderniseren van de meest tijdrovende bedrijfsprocessen. We zijn een echte techclub met een sociale identiteit en dat zie je iedere dag terug. Verse koffiebonen, hybride werken, snelle laptops, gezellige lunches, niet alleen slimme maar bovendien leuke mensen én dan zijn we ook nog eens marktleider. Dat klinkt goed, toch?

Starten als junior, medior of senior, het maakt ons niet uit! Afhankelijk van jouw skills, interesses en beschikbaarheid geven we deze rol samen vorm.

Heb je jouw HBO-opleiding net afgerond en ben je op zoek naar een afwisselende job met veel klantcontact waarbij jij je als Sales backoffice Specialist kan ontwikkelen?

Of heb je je al ontwikkeld tot een (zeer) ervaren Commercieel Medewerker Binnendienst? Ook dan verwelkomen we je graag in ons team.

Gevraagd

wat ga je doen?
Het Salesteam Front- & Back-Office doet veel verschillende werkzaamheden en niet alleen maar telefoontjes afhandelen! Je wordt uitgebreid ingewerkt en zal intensief samenwerken met onze Backoffice ‘Queen’ Camilla.

In deze rol zorg jij ervoor dat ons salesproces soepel doorlopen wordt. Je verwerkt data en klantwensen, werkt offertes uit, beantwoordt binnenkomende vragen van klanten en geeft ondersteuning aan onze Accountmanagers en Consultants. Een Finance of IT expert hoef je bij ons niet direct te zijn, dat leer je vanzelf. Belangrijker is dat je gedreven bent om met ons team mee te groeien, jezelf te ontwikkelen en een veelzijdige medewerker te worden.

Afhankelijk van jouw ervaring en talent ben je ook betrokken bij:
  • Optimaliseren Backoffice proces, wij hebben ideeën, maar zijn ook benieuwd naar die van jou;
  • Ondersteuning Sales & Marketing, o.a. helpen bij een kasteelsessie, beurscampagne of de voorbereidingen van een kick-off meeting;
  • Meedenken Delivery & Supportteam, o.a. serviceverbeteringen voor bestaande klanten aandragen, waarbij je eigenlijk de klant vertegenwoordigt in het verbeterproces
  • Kortom, voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En mocht je ook iets voelen voor de vacature (Junior) Accountmanager? Wellicht kunnen we dan een combinatie tussen deze 2 rollen maken. Wij stimuleren groei, jij legt de lat!
wie zoeken wij?
Je hebt een servicegerichte instelling, challenged jezelf en hebt plezier in het jezelf eigen maken van onze oplossing. Je start niet alleen zaken op, maar maakt ze ook af. En signaleer je kansen? Dan onderneem je actie. Ondertussen blijf je in charge en communiceer je, zodat alle betrokken partijen op de hoogte blijven.

Heb je naast een afgeronde hbo-opleiding een link met sales, accountancy, IT, software, finance of techniek? Dan is dat zeker een voordeel. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en mocht je de Engelse, Duitse of Franse taal beheersen, dan vinden we dat heel fijn.

Aanbod

wat bieden wij?
Wanneer je aan de slag gaat bij eConnect bieden wij jou
  • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een langdurige samenwerking is het uitgangspunt;
  • leuke werkplek binnen een collegiaal team
  • een boeiende en groeiende fintech organisatie;
  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop (we kunnen niet zonder), fris en ruim kantoor (we zijn net verhuisd), dagelijkse lunch (met verse broodjes) en alle soorten koffie (zwart is onze favoriet);
  • ons kantoor is op loopafstand van NS-treinstation Woerden. Kom je met de auto, dan kun je vrij parkeren.
wie zijn wij?
eConnect is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden werkt ons team (ruim 25 medewerkers) om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces.

Voel jij je thuis binnen een innovatieve organisatie dat zich na de start-up fase nu in een scale-up fase bevindt? En waardeer jij een cultuur waar open wordt gecommuniceerd, initiatief wordt gewaardeerd en waarbij de directeur net zo hard meewerkt? Dan komen we graag met je in contact!

interesse?
Herken jij jezelf hierin? Mail je CV  dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je meer weten over deze rol, neem dan contact op met Marloes Egberts via 088-4406633.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in