+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

MKB Adviseur Verzekeringen - regio Noord Holland Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

MKB Adviseur Verzekeringen
Voor een opdrachtgever, een kleine, landelijke en zelfstandige verzekeraar in Midden Nederland, is Fellow Recruitment op zoek naar een MKB Adviseur Verzekeringen in de regio Noord Holland.

De organisatie en de afdeling
Onze opdrachtgever is een verzekeraar dat zich al meer dan 100 jaar inzet voor ondernemers voornamelijk actief in de foodsector. Organisaties in andere branches zijn ook van harte welkom bij dit familiebedrijf, waar het klantbelang hoog in het vaandel staat. Zij zijn landelijk actief en staan bekend om de betaalbare premies, persoonlijke service en snelle hulp bij schades.
Je komt te werken bij een informele en platte organisatie met een mooie historie, en met een mooie potentie voor de toekomst, waarbij lange termijn relaties met de klanten voorop staat.

De functie van MKB Adviseur Verzekeringen is een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen de organisatie. Je krijgt alle vrijheid om de functie in te vullen. Als persoon vind je het prettig om te opereren als “zelfstandig ondernemer in loondienst” en hier geeft je dagelijks op een energieke manier invulling aan.

De buitendienst wordt aangestuurd door een gedreven en enthousiaste Hoofd Buitendienst die zelf ook actief is richting relaties. Hij is een vakspecialist, met een proactieve nstelling en de focus gericht kwaliteit, klantgerichtheid en vooruitgang.

Wat ga je doen als MKB Adviseur Verzekeringen?
Je bent het eerste aanspreekpunt en sparringspartner van bestaande en nieuwe zakelijke relaties in de regio Noord Holland en verzorgt adviezen op maat. Elke klant is uniek en dus ook haar risicoprofiel. Je beheert jouw portefeuille van ongeveer 130 zakelijke relaties, maar zorgt ook voor een mooie groei in deze portefeuille.
De relaties en vraagstukken zijn divers. Zo adviseer je vandaag een ondernemer met 7 vestigingen over het verzuimrisico en zit je het volgende moment aan tafel bij een ijsmakerij over de schadeverzekeringen en het arbeidsongeschiktheidsrisico voor de ondernemer in privé. Jouw focus ligt bij het zo optimaal mogelijk adviseren over risico's, verzekeringsoplossingen en het bemiddelen hierin in de zakelijke markt en maakt complexe materie eenvoudig voor de klant.

En verder:
- Je werkt nauw samen met jouw collega in de binnendienst, samen sta je klaar voor jullie relaties; als nodig, breng je zelf offertes uit, aan tafel bij de klant, waarbij je over moderne programma's beschikt;
- Jaarlijks maak je een accountplan, benadert actief nieuwe relaties en serviced bestaande relaties in jouw portefeuille; je weet de behoeften van de klant te signaleren en speelt hierop in door deze te vertalen naar concrete oplossingen;
- Jouw portefeuille heeft een hoog kwaliteitsniveau; je bent een toegevoegde waarde voor relaties en daar ben je je bewust van;
- Van netwerken krijg je energie; vanuit jouw expertise ben je een autoriteit binnen jouw vakgebied voor de ondernemers en zij weten jou te vinden;
- In het team heb je een initiatiefrijke rol; je draagt proactief bij aan de ontwikkeling van het te voeren beleid.

Gevraagd

DE MKB Adviseur Verzekeringen die wij zoeken:
• heeft een afgeronde Mbo-, en/of Hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring binnen het vakgebied verzekeringen;
• is in het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk en Wft Inkomen. Als je Wft Vermogen ook in jouw bezit hebt, is dat mooi meegenomen en zo niet, dan ben je voornemens deze te gaan behalen;
• woont in Noord Holland; heeft kennis van de regionale markt en begeeft zich makkelijk in de verschillende netwerken;
• herkent zich in de volgende competenties: proactief, collegiaal, stevige gesprekspartner, klant- en kwaliteitsgericht en verbindend. Je toont initiatief, creativiteit, weet verhoudingen goed in te schatten en zoekt zelfstandig naar mogelijkheden om jouw portefeuille verder uit te breiden;
• is 40 uren per week beschikbaar.

Aanbod

Wat heeft deze verzekeraar jou te bieden?
• Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. de CAO Buitendienst Verzekeringsbedrijf, zoals een goed salaris met perspectief, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een bonusregeling, 8% vakantiegeld, 26,5 vakantiedagen, een pensioen op basis van middelloon, onkostenvergoeding, leaseauto, telefoon, laptop, etc.
• een breed verantwoordelijke functie, waarin je een toegevoegde waarde bent;
• een informele sfeer met gezellige collega's en een fijne werkomgeving;
• veel ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en ambities. Dit wordt gestimuleerd;
• thuiswerkmogelijkheden; hier wordt je goed in gefaciliteerd.

Enthousiast?
Ben jij deze specialist voor de ondernemers in Noord Holland? Solliciteer dan direct en als je vragen hebt neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in