+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.
Laad meer vacatures

Marketing Design Specialist Gebouwenkeuringsindustrie Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.500 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Marketing Design Specialist word je deel van een team dat houdt van wat ze doen. Jouw rol is meer dan alleen het maken van Designs. Je werkt ook aan verschillende marketingtaken zoals het schrijven van teksten en het beheren van Social Media. Ervaring is niet het belangrijkste, maar de wil om te groeien wel. Je krijgt de kans om creatief te zijn en je ideeën te delen. Het is een pluspunt als je ook iets van programmeren kent. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Marketing Design Specialist kom je hier terecht in een gezellig en hecht team van 5 Developers en een UX/UI Frontend specialist die plezier hebben in hun werk. Wat in dit team nog mist een Marketing Design Specialist. Je gaat hier naast het maken van Designs je ook bezighouden met allerlei marketing uitingen. Denk hierbij aan het schrijven teksten, Social Media en de communicatie met diverse partners.  

Voor deze rol zijn de jaren ervaring niet het belangrijkste. De drive en ambitie om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied is belangrijker. Uiteraard is kennis van design pakketten, marketing en Social Media wel gewenst want je moet immers weten wat je gaat doen. Je krijgt daarbij veel vrijheid en kunt zo je eigen stempel drukken op het bedrijf. Basiskennis van programmeren is een grote pre. 



Gevraagd

  • 0 tot 6 jaar ervaring als Marketing Design Specialist; 
  • Ervaring met het schrijven marketing teksten en uitingen; 
  • Passie voor software en grafisch design. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €2.500,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek; 
  • 13e maand; 
  • 25 vakantiedagen; 
  • Reiskostenvergoeding (30 cent per km); 
  • Parttimewerkenmogelijkheden vanaf 32 uur; 
  • Starten met een jaarcontract. 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie uit Zeewolde heeft al meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van energielabeling en maatwerkadvies. Het is een overkoepelende organisatie voor energieprestatie adviseurs en geeft partners de mogelijkheid om gecertificeerde energielabels af te geven voor nieuwbouw, utiliteitsbouw en bestaande woningen. Ze geven energieprestatie advies, voeren controles uit en bieden software om al deze data in goede banen te leiden. Ze zijn koploper op dit gebied en willen qua software nog veel harder groeien en innoveren om hun voorsprong te behouden.  Ze richten zich op keurders van gebouwen en hebben momenteel een netwerk van ruim 1000 keurders binnen Nederland waar ze hun diensten aan aanbieden, en staan in contact met 500 architecten, bouwkundige adviseurs, installatieadviseurs, makelaars en energielabelaars.  Wat hen onderscheid is dat ze een totaalpakket bieden. Naast dat ze software en audit bieden, zijn ze namelijk ook een opleidingscentrum. Ze leiden mensen op tot energieprestatie adviseur en bieden ook bijscholingscursussen aan partners en EP-adviseurs, architecten, woningcorporaties en ambtenaren.   Het team bestaat uit 22 betrokken, energieke en deskundige collega's. Er heerst een fijne, open en informele sfeer op kantoor en er is volop ruimte voor doorontwikkeling om jezelf naar het hoogste niveau te tillen! De kerngedachte bij dit bedrijf luidt dan ook ‘Samen beter worden, elke dag opnieuw’.    
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in