+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoevelaken.

Online Marketeer Hoevelaken

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

New Monday

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Als Online Marketeer maak je deel uit van het marketinghart van deze organisatie, samen met de ervaren Marketing Manager. De afdeling werkt nauw samen met de commerciële team leads waardoor sales en marketing goed op elkaar zijn afgestemd.

Een doorsnee dag voor een Digital Marketeer bestaat uit actie! De ochtend begint met een snelle scan van de lopende online campagnes, waarbij je direct aan de slag gaat met het optimaliseren van een Google Ads campagne. Ook zie je dat een workflow in de marketing automation tooling niet helemaal lekker loopt, dus dat los je ook direct even op. Terwijl je je to-do-lijst afwerkt, komt er een e-mail binnen van een collega die een nieuwe blog heeft geschreven: leuk! In een mum van tijd ga je aan de slag met het optimaliseren van de tekst en regel je dat de blog onderdeel wordt van een campagne die je het volgende kwartaal wil gaan lanceren.

Na de lunchpauze schakel je met de Marketing Manager, bespreek je de lopende taken en wissel je ideeën uit. De middag staat in het teken van hands-on werk: het opzetten van een nieuwe leadgeneratiecampagne en het monitoren van de prestaties van lopende social media-campagnes. Als beheerder van de sociale kanalen zorg je ervoor dat de content fris blijft en dat we interactie met ons publiek houden. Voordat je de dag afsluit doe je nog een laatste check op de lopende recruitment marketingcampagne, waarbij je de resultaten analyseert en eventuele aanpassingen voor morgen plant.


Wat breng jij als Online Marketeer
  • Je hebt 1 a 2 jaar ervaring in de online marketing bij een B2B organisatie
  • Je ben goed in het creëren van digitale content, die aansluit bij de doelgroep. 
  • Je bent analytisch scherp, waardoor je in staat bent de prestaties van online campagnes te meten, te interpreteren en te verbeteren.
  • Je bent proactief, je komt met nieuwe ideeën en denkt mee hoe we de marketing van Cadran kunnen blijven verbeteren.
Wat bieden wij vanuit New Monday
  • Salaris: 2.900 - 3.300
  • 30 vakantiedagen
  • Een goed pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken

Onze opdrachtgever is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in het implementeren, het leveren van support en het hosten van Oracle ERP-software bij groothandels-, productie- en commodity trading bedrijven. Bovendien is deze organisatie een Oracle Gold Business Partner en reseller en bestaat hun ERP-portfolio uit Oracle JD Edwards, Oracle Cloud en Oracle NetSuite. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer. Je krijgt een hoop vrijheid met daartegenover een grote mate van verantwoordelijkheid.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in