+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Online marketeer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Je wildste marketingdromen waarmaken binnen een corporate e-commerce team, klinkt dat als jouw ideale uitdaging? Wij bieden een unieke kans om met jouw expertise in SEO of social media marketing impact te maken. Plus, kies uit een workation, sabbatical of ontwikkelingsreis voor extra groei!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Je wildste marketingdromen werkelijkheid maken binnen een corporate bedrijfsonderdeel? Dan hebben wij wat leuks voor jou. 👋 Hoi, wij zijn team e-commerce en wij missen jou! Help ons om zoveel mogelijk talenten te begeleiden naar de juiste baan. Ben jij van het werkplezier💛? Wij ook. Maak er werk van en solliciteer snel.

Wat krijg je van ons?

  • Een startsalaris tussen de € 3000,- en € 3500,- obv ervaring

  • Bonussss! Soms zelfs een extra maandsalaris ;-)

  • 12,347% van jouw salaris in een benefit box

  • Opleidingen en modules, onbeperkt! 

  • 25 vakantiedagen of koop er gewoon wat weekjes bij

  • 💻, 📱 en een abonnement natuurlijk!

  • €750 om thuis een werkplek in te richten!

  • Een workation, sabbatical of ontwikkelingsreis💙 

Wie ben jij?

Jouw nieuwe team zit vol ervaren marketeers met allemaal een eigen expertise die zij dragen voor het team. Jij kan ons goed aanvullen met expertise in SEO of social media marketing, zowel paid als organic. Verder is het belangrijk dat jij:

  • Al werkervaring hebt en op zoek bent naar een vervolgstap

  • Een HBO/WO werk-denkniveau hebt

  • 32-40 uur per week beschikbaar bent en eigen vervoer hebt naar Utrecht of Amsterdam

Wat ga je doen?

Jouw baan als marketeer is hier een tikje anders dan je misschien gewend bent😉. Onze afdeling is de brug tussen het hoofdkantoor en de werkvloer. En dat is een leuke positie! Want dat betekent dat jij met projecten en creatieve oplossingen positieve impact kan maken waar het het hardst nodig is. Als online marketeer ben jij nauw aangesloten bij je regio. Je luistert naar hun behoeften, analyseert data en breng je oplossingen in de vorm van processen, projecten of producten🎁. Dankzij jou zijn de directie, het management en de werkvloer altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in marketing-land en weten zij hoe dat hen kan helpen bij het aantrekken van de juiste doelgroep.

Al die slimme oplossingen hoef je niet helemaal zelf te bedenken. In jouw team werken in totaal 10 online marketeers, met allemaal een of twee eigen expertises. Deze dragen zij alleen of met z’n tweeën voor het hele team. Jij staat dus straks aan kop van onze SEO of social media expertise. Dat betekent dat jij de kar trekt voor alle grote projecten binnen de expertise en ervoor zorgt dat je kennis overdraagt aan het team en de business. Daarnaast krijg je volop de ruimte om je te verdiepen in andere expertises en te leren van jouw collega-experts. Volop uitdaging buiten je expertise dus💪!

Waar ga je werken?

Onze afdeling werkt het vaakst samen in Amsterdam of Utrecht. Hier komen we bij elkaar voor teamdagen, de lekkerste broodjes katsu kip van heel Nederland of gewoon om gezellig samen te werken. Buiten onze tweewekelijkse teamdag heb je volop de ruimte om je agenda in te delen zoals jij dat wilt. Werk een dagje thuis, ga op bezoek bij je regio of ga op stap met onze video expert Ama en doe alvast wat ervaring op als assistent regisseur. 

Nog even voorstellen. Hoi, wij zijn team e-commerce, jouw nieuwe collega’s🤝. Bij ons draait alles om werkplezier. Of jij dat nou haalt uit de gezelligheid of uit de uitdaging op zakelijk vlak, wij hebben het voor jou. Ons team staat bekend als de cowboys van Tempo-Team. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben altijd oog voor groei, en dan vooral op persoonlijk vlak. We zijn enorm trots op de mooie projecten die we neerzetten en vieren daar graag een feestje voor. Yeehaw🥳!

Sollicitatie

Hé, je hebt tot hier gelezen. Dat moet iets betekenen! Hopelijk ben jij onze missing piece en is ons leuke team snel weer heel. Solliciteer daarom gelijk en dan zien wij je snel. Tot dan!Met een pakkende motivatie maak je een goede eerste indruk! Heb je vragen? Neem dan met mij contact op; Tijmen Visser, talent acquisition specialist op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of (06) 23  28 00 63.

Solliciteren kan tot en met zondag 12 mei. Gesprekken zullen in de week erna plaatsvinden.
 

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in