+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Begeleider/Verpleegkundige avond en nacht HIC ouderen Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van werken in een omgeving en het helpen van mensen met psychiatrische problemen? Dan is deze baan perfect voor jou. Je komt te werken op een afdeling waar het verhaal van de cliënt centraal staat. Samen met een team van verschillende zorgverleners werk je aan het herstel van de patiënten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en er zijn mogelijkheden voor extra training. Ook kun je gebruikmaken van een systeem waarmee je fiscaal voordelig een fiets of sportschoolabonnement kunt aanschaffen. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die houdt van een dynamische werkomgeving? Iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en krijg jij er energie van om steeds weer de passende (zorg-)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag? Lees dan vooral verder en solliciteer.
 
Over de afdeling
De eenheid acute psychiatrie omvat de acute opnameafdelingen binnen Altrecht. 
De kliniek Ouderen biedt een acute opname plek voor oudere cliënten met psychiatrische problematiek. In onze herstelondersteunende visie op behandelen staat het verhaal en de vraag van de cliënt centraal. Daarbij betrekken we zo veel mogelijk de belangrijke anderen van een cliënt, zoals ambulant, naasten en de huisarts. 

De afgelopen 1,5 jaar is er hard gewerkt in onze twee HIC teams om met elkaar vorm te geven aan herstelondersteunende zorg binnen onze eigen visie in combinatie met de HIC methodiek. High & Intensive care (HIC) is een antwoord op de behoefte in de samenleving om mensen die in ernstige psychiatrische nood verkeren goed en menswaardig op te vangen en te behandelen, in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd wordt met respectvolle zorg en behandeling. Centraal daarin staat het terugdringen van dwang en drang, met de aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de cliënt. Contact met cliënt, naastbetrokkenen en ambulante zorg vormt de basis van ons handelen, zorgafstemming met alle partijen vinden wij essentieel. Samen met de behandelaren, therapeuten en 24-uurs zorg geef je de klinische behandeling vorm binnen de HIC methodiek. Wij werken multidisciplinair samen met onder andere maatschappelijk werk, opnamecoördinatoren, een interne huisarts, vaktherapeuten. een klinisch geriater, verpleegkundigen en agogen.  Dit maakt dat er veel aandacht is voor de diverse behandeldoelen waar een patiënt aan werkt tijdens zijn/haar verblijf bij ons.

Wat ga je doen?
Vanuit de functie van begeleider/verpleegkundige bij de kliniek Ouderen speel jij een zeer belangrijke rol in het klinische proces waar de patiënt zich in bevindt. Als zorgmedewerker heb je een eigen caseload van patiënten die aan jou worden toevertrouwd. Voor hen ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en uitvoering van de  zorg. Daarnaast zorg je samen met je collega’s dat tijdens jouw dienst de zorg en begeleiding aan alle patiënten binnen de afdeling zo optimaal mogelijk verloopt. Het ondersteunen en begeleiden bij ADL is onderdeel van de reguliere werkzaamheden. Je diensten zullen zich vooral concentreren op de avond en nacht.

Wat bieden we jou?

  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het herstel gericht werken voor jou als professional en als team
  • Afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau bieden wij FWG 45 / 50
  • Een contract voor bepaalde tijd en bij goed functioneren zetten we deze om naar onbepaalde tijd
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of sportschoolabonnement
  • Diverse bij- en nascholingsmogelijkheden.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Social Work/SPH of een afgeronde opleiding verpleegkunde MBO of HBO (incl geldige BIG-registratie)
  • Je wilt in loondienst komen bij Altrecht
  • Je bent in het bezit van een certificaat voor ADL en een certificaat voor het toedienen van medicatie of bent bereid deze te behalen
  • Affiniteit met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA)
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Je bent een echte nachtbraker en voelt je comfortabel in het werken in de nachtelijke uren
  • Uiteraard heb je recht op de onregelmatigheidstoeslagen conform CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse of wil je meer weten over onze kliniek en deze vacature?
Neem dan contact op met de Chantal ten Have (teammanager zorg) telefonisch op 0630548087 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.
Reacties van ZZP kandidaten die op basis van ZZP inzet ingehuurd willen worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in