+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Inkoper met ambitie Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Doedijns

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

In deze functie beheer je zelf de gegevens van de leveranciers. Je kijkt naar wat er besteld moet worden en handelt alles daaromheen af. Je houdt goed in de gaten of de materialen op tijd komen voor de projecten. Ook zorg je voor de administratieve kant van het bestellen en opvolgen. Als er iets niet klopt, zoek je uit hoe je het nog op tijd kunt regelen. Je praat veel met verschillende mensen, zoals leveranciers en collega's. Ook help je bij het verzamelen van de juiste informatie over leveringen en prijzen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Het beheren van je eigen leveranciersbestand. Het beoordelen van besteladviezen en alle verdere acties die daaruit voortvloeien. Het proactief en structureel monitoren op projectniveau of materialen tijdig volgens afspraak geleverd worden. Administratieve verwerking rondom orderopvolging en bewaking, orders en de uitvoering van het proces rondom opvolging (lijsten, orderbevestigingen, signaleringen). Prioriteiten stellen en acties ondernemen om afwijkingen alsnog tijdig geleverd te krijgen, tijdig overleggen en informeren van betrokkenen. Eerstelijnscontact bij escalaties, de link zijn tussen projecten en leveranciers. Voeden van de data officer met juiste info omtrent levertijden, prijzen etc. Het bijhouden van leveranciersperformance. Het ondersteunen van de tactische inkopers bij diverse voorkomende werkzaamheden.

Gevraagd

BO 4 werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent accuraat, administratief vaardig en hebt een daadkrachtig en ondernemend karakter met het team hoog in het vaandel, en je verliest nooit het einddoel of resultaat uit het oog. Ervaring in de branche waarin Doedijns actief is en/of al relevante ervaring opgedaan bij een technisch (of technische componenten) bedrijf, is een pre. Sterke communicatieve vaardigheden, zowel binnen de organisatie als met leveranciers sta je je mannetje en weet je op een respectvolle manier het gewenste resultaat te behalen. Goede kennis- en ervaring met de functionaliteiten van ERP-pakketten en met Excel (draaitabellen etc.). Uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels (woord en geschrift), Duits is een pre. Ambitie om het uiterste uit zowel jezelf als de afdeling te halen.

Aanbod

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieus bedrijf in nauwe samenwerking met de dynamische internationale Vydraulics Group. Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris, 10% vakantiegeld, 25 vrije dagen en 13 ATV dagen, een winstdelingsregeling en o.a. een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering en een vitaliteitsvergoeding. Daarnaast is onze bedrijfslocatie goed bereikbaar met zowel het OV als de auto.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in