+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige poli team Ambulant Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.616 - € 4.692 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen ons multidisciplinaire team in Ambulant Zutphen, speel je een cruciale rol in de behandeling van patiënten met complexe problematiek. Je werkt in een inspirerende omgeving, waar groepsgerichte therapieën centraal staan. Naast een competitief salaris, bieden we een unieke Balansregeling waarmee je jouw budget naar wens kunt besteden. Dit is jouw kans om te groeien in een ondersteunende en uitdagende werkomgeving. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ben je onderdeel van ons multidisciplinair team en draag je bij aan de zorg voor onze patiënten binnen het Poli Team Ambulant Zutphen.

Jouw werkplek
Ambulant Zutphen is gevestigd aan de Molengracht in het aantrekkelijke centrum en op 50 meter van het NS Station. Behandeling vindt plaats binnen de polikliniek in een ambulante setting.

Het multidisciplinair team van de polikliniek bestaat uit ca.15 FTE (25) mensen, met name ervaren SPV’ers, Vaktherapeuten, GZ psychologen, Psychiaters en Psychotherapeuten, PIOG’s, GIOP en SPV i.o. Het team is gedreven en enthousiast in de diagnostiek en het behandelen van complexe en meervoudige problematiek. We zien met name mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, voor wie een afgewogen aanbod van begeleiding, psychotherapie en farmacotherapie en systeemtherapie wordt geboden. We vinden het van belang dat daarbij zowel de stoornis als de persoon daarachter, met zijn/haar talenten en krachten, goed gezien worden. Naast een individuele behandeling is er een uitgebreid aanbod van groepsaanbod(o.a. Schema Focussed Therapie, SOVA training, Mindfulness training, Psycho educatie groepen voor ADHD en ASS, en de mogelijkheid voor ACT en DGT ).
Onze doelstelling is nog meer de nadruk te leggen op groepsgericht werken.

De kracht van ons team zit in de diversiteit in functies, specialisaties en persoonlijke stijl die elkaar aanvullen en stimuleren. Daarin wordt onderling de samenwerking gezocht en indien nodig of gewenst kun je altijd bij elkaar terecht.

Zo werk jij
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige verleen je behandeling aan patiënten, je coördineert als coördinerend behandelaar het behandelingsproces, je bent medebehandelaar, geeft consultatie, training en coaching. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met de patiënt en regiebehandelaar en voert deze uit. Een pré is kennis en vaardigheid op het gebied van complexe cq. persoonlijkheidsproblematiek.

Wat neem je mee
✔ Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
✔ Je hebt ervaring in de omgang met patiënten met complexe(persoonlijkheids-) problematiek.
✔ Bovenal ben je een enthousiaste beroepsbeoefenaar en heb je affiniteit met het werken in een ambulante setting.

Verder beschik je over goede sociale vaardigheden, kun je knelpunten in de uitvoering van jouw werkzaamheden zelfstandig oplossen en bezit je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Dit krijg je van ons
Wij bieden je een contract voor 32 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

• Inschaling in functiegroep 55, met een bruto maandsalaris tussen € 3.616,- en € 4.692,- afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
• Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
• Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
• De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Maarten van Triest, manager Ambulante teams Zutphen, via telefoonnummer 088-9331147.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in