+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Stagiair(e) planner Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Bij Tempo Team Hospitality kan je stage lopen als planner. We helpen flexwerkers voor events door heel het land. Je krijgt een stagevergoeding en hulp voor je persoonlijke groei. Het is een stage met veel plezier, in het centrum van Zwolle. Je leert veel van ons team, dat vol passie werkt. We werken op kantoor en thuis, dus lekker flexibel. Je wordt echt onderdeel van ons team. Klinkt goed? Solliciteer dan snel! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hé jij! Kom jij stage lopen als planner bij Tempo Team Hospitality? Wij bemiddelen diverse flexwerkers voor events en talloze opdrachtgevers in heel het land. Klinkt dit interessant? Dat dacht ik al. Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een vergoeding tussen de € 350 en € 525 per maand
  • Ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een stage bij het gezelligste uitzendbureau!
  • Een stage vol met werkplezier!
  • Werken in hartje centrum van Zwolle
Wie ben jij

Jij doet een opleiding op minimaal niveau 4, bijvoorbeeld in de categorie van Administratie, Horeca of office management. Je vindt het fijn om dingen echt af te maken. Je hebt immers met elkaar één team, één taak. Verder

  • Kan jij zowel thuis als op kantoor kan werken
  • Kan jij reizen naar Almere voor onze wekelijkse planoverleg
  • Zoek jij een stage voor minimaal 5 maanden
  • Beheers jij de Nederlandse taal vloeiend
  • Spreek jij goed Engels
Wat ga je doen

Jouw hoofddoel tijdens deze stage is het plannen van de hospitality pool in het Noorden van het land. Je ontvangt de diensten via een online tool waarin onze medewerkers ook hun beschikbaarheid hebben ingevuld. Je plant en bevestigt de diensten en laat de opdrachtgevers weten wie ze mogen verwachten. Je brieft de medewerkers en zorgt ervoor dat ze goed voorbereid aan het werk kunnen. Ook doen zich met regelmaat uitdagingen voor in de planning. Bijvoorbeeld wanneer we om 17.00 uur toch nog worden gebeld voor vijf extra medewerkers voor de volgende ochtend. Voor jou is niks te gek, jij houdt wel van een portie uitdaging.

Waar ga je werken

Tempo Team Hospitality is dé specialist in het leveren van kwalitatief hoogwaardig horecapersoneel in Nederland. Tempo Tempo Team helpt medewerkers bij het vinden van werk bij de grootste horecabedrijven, partycateraars en bedrijfscateraars.

Wanneer je bij Tempo Team hospitality stage komt lopen werk je tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag. Echter, zijn we zeker géén suf kantoor waar je alleen maar koffie haalt en praatjes maakt bij de printer. We zijn een club met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid. Daar werken we met z’n allen hard aan! We werken 'hybride'. Dat wil zeggen dat we zowel op kantoor als thuis werken. Lekker flexibel!

Je wordt echt lid van de club van Tempo Team. Onze collega's hebben enorm veel ervaring op HR-gebied, veel te leren dus!

Sollicitatie

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden na het lezen van deze vacature. Al zeker van je zaak? Mooi! Solliciteer dan door op de ‘solliciteer nu’ button te klikken. We spreken je snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in