+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Accountmanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.632 - € 4.938 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij IPAR zoeken we een accountmanager voor Noordoost Nederland. Je gaat het gebied veroveren met onze producten. Je bouwt lange termijnrelaties op en zoekt nieuwe klanten. Het is belangrijk dat je in de buurt van Zwolle woont. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega's. Dit is jouw kans voor een nieuwe stap in je carrière! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een avontuur als accountmanager en ga jij graag de uitdaging aan om het gebied in Noordoost Nederland te veroveren met de producten van IPAR? Heb jij een doortastende benadering, gevoel voor humor en technisch onderlegd? Dan ben jij dé sleutel tot succes! En dat verdient uiteraard een beloning. Ontvang een uitstekend salaris tussen € 2.632,21 - € 4.938,55 (afhankelijk van jouw ervaring), kennis en skills. Maar dat is niet alles! Een vast contract, een fantastisch pakket secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief een royaal pensioenplan, 25 vakantiedagen, laptop, telefoon én een representatieve bedrijfsauto wachten op jou. Dus waar wacht je nog op? Trap het gaspedaal in en schakel naar de volgende versnelling van jouw carrière bij IPAR!

Wat ga je doen?

Als accountmanager bij IPAR ben je verantwoordelijk voor het gebied in Noordoost Nederland en dan bedoelen we de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en het bovenste gedeelte van Gelderland. Hierdoor is het voor jou het fijnst als je uit de omgeving van Zwolle komt zodat je midden in je rayon woont. Als accountmanager bij IPAR heb jij het doel om lange termijnrelaties op te bouwen en uit te bouwen met new business. Uiteraard ga je het gesprek aan met potentiële opdrachtgevers om te achterhalen wat hun behoefte is om daar vervolgens handig op in te spelen. Je zorgt ervoor dat je hét gezicht bent in jouw regio met de producten van IPAR. Maar dit is nog niet alles. Het volgende behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Je geeft advies aan klanten wat betreft inzet en gebruik van onderdelen voor machines en voertuigen
  • Je zorgt ervoor dat je klantenportefeuille up-to-date is zoals bijvoorbeeld je contactmomenten en commerciële resultaten
  • Je maakt jaarlijks een sales plan waarin staat hoe je nieuwe klanten gaat werven
  • Je onderhandelt binnen de vastgestelde richtlijnen over afnamehoeveelheden en de voorwaarden met betrekking tot prijs en levering
  • Je werft en behoudt nieuwe klanten voor de verkoop van diverse producten, waaronder filtratie, hydraulische componenten, motoronderdelen, gereedschap, kleinmateriaal, automotive onderdelen en verlichting (geschikt voor trucks, bussen, offroad- en andere voertuigen)

Hier kom je te werken

Als accountmanager ben je de spil tussen onze vestiging en de gewaardeerde klanten. Je werkt nauw samen met ons gepassioneerde team van verkoopbinnendienstexperts. Bij IPAR maak je deel uit van een hecht team, bestaande uit een energieke salesmanager, vier gedreven accountmanagers, negen toegewijde binnendienstmedewerkers en een bekwaam manager verkoopbinnendienst. Samen vormen we een team van vijftien IPAR-collega's die stuk voor stuk ervaren, betrokken en enthousiast zijn.



Gevraagd

Als accountmanager bij IPAR in Zwolle is een ondernemende geest van onschatbare waarde. Met jouw aanstekelijke enthousiasme trek je moeiteloos de aandacht van potentiële klanten. Dankzij je empathie begrijp je de klant en weet je een band van wederzijds begrip te creëren. Geen uitdaging is te groot voor jou; met vastberadenheid tackel je elk obstakel dat zich aandient. Je bent altijd alert op commerciële kansen en hebt een natuurlijk talent voor up- en cross-selling. Daarnaast verwachten we het volgende van je:

  • Je bent in het bezit van minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in een sales gerelateerde functie in de buitendienst
  • Je bent in het bezit van technisch inzicht
  • Je weet hoe je new business moet creëren omdat je hier al ervaring in hebt
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en eigenaarschap


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij IPAR in Zwolle heb je als accountmanager de vrijheid om je werkweek naar eigen inzicht in te delen, zolang je je werkzaamheden maar volbrengt. Het is een zeer zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en uitdagingen. Dit stelt je in staat om jouw rayon op een manier te benaderen die perfect bij jou past. Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Je kunt rekenen op een competitief salaris, variërend van € 2.632,21 tot € 4.938,55 bruto per maand, gebaseerd op jouw ervaring, met daarbovenop een uitstekend bonusprogramma
  • Je krijgt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend pensioenplan, 25 vakantiedagen (met optie tot bijkopen), kortingen op verzekeringen, auto, mobiele telefoon en laptop
  • Je hebt uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Je hebt toegang tot tal van mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, waaronder doorgroeimogelijkheden en de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen via opleidingen en trainingen
  • Je mag gebruik maken van personeelskortingen bij LKQ & Heuts, en je profiteert hierdoor van de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cafetariaregelingen, waaronder onder andere bedrijfsfitness

Let op: Kristel Frey en ik (Annelieke Grootenboer) zijn gevraagd om IPAR te helpen bij de invulling van deze vacature. Je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd en komt rechtstreeks bij IPAR in dienst.

Interesse?

Heb jij interesse om bij IPAR aan de slag te gaan als accountmanager voor Noordoost Nederland? Dan mag je solliciteren via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten? Dan mag je met mij, Annelieke Grootenboer, contact opnemen via 0618683597 of stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Leuk om je te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in