+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alblasserdam.

ICT Service Manager Alblasserdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij een achtergrond in de IT, ben je een stevige relatiebeheerder en heb je flinke kennis van ICT & Security processen? Wil je graag die volwaardige gesprekspartner zijn voor de directieleden en ICT managers van onze klanten? Vind jij́ het nét zo noodzakelijk als wij, om die verbindende schakel te zijn tussen jouw interne stakeholders binnen AENC en onze klanten? En ben je in staat om door middel van jouw excellente communicatieve vaardigheden en organisatorische skills de klantwensen te vertalen naar de praktijk? Solliciteer dan vandaag nog!

Voor wie ga je aan de slag?

Wie is AENC uit Alblasserdam?

AENC streeft naar werkgeluk. “Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Bij AENC verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden.” Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat AENC nastreeft. “We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.” We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste hightech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!

Wat doet AENC ICT Solutions?

Wij zijn een betrouwbare partner, die zorgt voor structureel stabiele, veilige en toekomstbestendige ICT. ICT-oplossingen voor de organisatie, die waarde toevoegen en zichzelf hebben bewezen. Dat is uiteraard volkomen logisch, want de ICT-omgeving is het kloppend hart van iedere organisatie.

AENC ICT Solutions denkt graag met de klant mee. Onze aanpak is niet in beton gegoten, wij leveren maatwerk. ICT moet namelijk een hulpmiddel zijn, geen bron van tijdverlies, irritatie en zorg. We zijn actief voor middel MKB 20+/ Groot MKB 70+ en Care 50+ werkplekken. Inspireren, adviseren, implementeren en optimaal ondersteunen, dat is hoe wij werken.

Je droombaan?

Wat ga jij doen als Servicemanager?

Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor onze key accounts (vanaf 35/ 40 werkplekken) Je zorgt ervoor dat de dienstverlening wordt geleverd conform de verwachtingen. Je speelt een rol in het ontwikkelen en beheren van diensten, en de bijbehorende producten en diensten en draagt zorg voor het afsluiten en beheren van de SLA contracten.

Periodiek bespreek je met je klanten eventuele knelpunten en evalueer je de klanttevredenheid. Hoe ervaart de klant onze dienstverlening? Je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan en draagt zorg voor de vastlegging van deze afspraken. Er wordt van je verwacht dat je grondige kennis hebt van je klanten waardoor je in staat bent om met hen mee te denken en je actief, hulpvaardig en adviserend op te stellen. Doel is om de kwaliteit van de dienstverlening te handhaven en te verbeteren. Je hebt een belangrijke rol in de communicatie omtrent de tevredenheid van je klanten. Je signaleert tijdig wanneer extra aandacht benodigd is om klanttevredenheid te verhogen en je neemt initiatief. Je bent in staat om Service Improvement Plannen (SIP) op te stellen en uit te (laten) voeren.

Waar houd jij je nog meer mee bezig?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt ("gezicht") voor de klant als het gaat om de performance van de dienstverlening en neemt actie richting in- en externe klanten en leveranciers, wanneer de diensten niet volgens afspraak en/of verwachting geleverd worden;
  • Opstellen, actief bewaken én bijstellen van dienstverleningsafspraken en periodiek daarover rapporteren aan onze klanten. Vervolgens vastleggen in ons rapportagesysteem;
  • Signaleren van knelpunten in de uitvoering en dat constructief bespreken met de collega’s van de servicedesk, de projectleiders en de accountmanagers;
  • Vertalen van wensen en behoeften van in- en externe klanten (gebruikers en management) Stelt programma's van eisen op en ziet toe op de realisatie hiervan;
  • Is gesprekspartner voor het IT-management bij lange termijn en je initieert verbeterinitiatieven die direct of indirect gerelateerd zijn aan de klantbeleving en/of dienstverleningsafspraken;
  • Op de hoogte houden van ontwikkelingen, onderzoek verrichten en vertalen van ontwikkelingen (trendanalyses). Je adviseert over verbeteringen en aanpassingen van beleid en toepassingen.
Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Wie ben jij?

Je bent een communicatief wonder! Je hebt affiniteit met techniek, technisch inzicht in systemen en je kunt de vertaalslag maken naar het gebruik daarvan. Daarnaast weet je hoe bedrijfsprocessen werken en hoe jij je hierin kunt manoeuvreren. Je hebt een dienstverlenende instelling en door je zakelijke vaardigheden verlies je je doel en de kwaliteit niet uit het oog. Ook ben je resultaatgericht en weet je met flair en de juiste onderbouwing je gesprekspartners te overtuigen en aan te spreken.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel op managementniveau als op het niveau van de medewerker. Tegenstrijdige belangen kun je in balans brengen, waarbij je prioriteiten stelt en inzicht hebt in communicatieverbanden.

Je hebt affiniteit met procesmanagement in een IT organisatie en begrijpt hoe processen in elkaar steken en afhankelijk van elkaar zijn. Tot slot ben je oplossingsgericht, gaat een onderhandeling niet uit de weg en weet als dat nodig is, ook "nee" te zeggen.

Verder zien wij graag

  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met commerciële vaardigheden, zoals onderhandelen en gesprekstechnieken;
  • Je hebt werkervaring als IT servicemanager in een organisatie van vergelijkbare omvang
  • Ervaring met het tot stand komen en onderhouden van documenten zoals SLA agreements;
  • Teamplayer maar ook zelfstandig;
  •  Accuraat en analytisch;
  • Onder druk presteren;
Wat krijg je hiervoor terug?

Wat heeft AENC jou te bieden volgens onze collega’s?

“De mate van vrijheid en vertrouwen om je eigen ding te doen is zo groot. In mijn functie heb ik volop kansen om te blijven groeien en ontwikkelen..”

“Dat er binnen het team een goede balans is tussen hard werken en gezelligheid mag duidelijk zijn. Tjeerd: “Het hechte team maakt het zo leuk om hier te werken. Elke ochtend haal ik het eerste rondje koffie voor het team, dat is altijd een gezellig momentje om de dag te starten.”

“Als er hard gewerkt moet worden, dan kan ik op ze rekenen. Maar is het even rustiger, dan vliegen de grappen de afdeling over!” Ook lukt het de mannen maar zelden om voor vijven het pand te verlaten. Tjeerd zegt lachend: “De vrijdagmiddagborrel begint hier al op maandag, dat is écht zo tof hier!”

Kortom:

Wij bieden een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn. Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer en een fantastisch kantoor met de nieuwste werkplekken en uitmuntende voorzieningen voor het personeel.

Nieuwsgierig geworden? We komen graag met je in contact! Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie/thee!

Al onze vacatures en de mogelijkheid om te solliciteren vind je hier:

Voor vragen kan je contact opnemen met Sara Jans van Smart Talent, Recruitment Partner van AENC. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-25008132.



Bedrijfsomschrijving

Wie is AENC uit Alblasserdam?AENC streeft naar werkgeluk. "Wij leggen medewerkers niet op wat ze moeten doen, wij streven ernaar dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Bij AENC verbinden we mensen en organisaties. Belangrijke kernwaarden daarbij zijn: verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Elkaar in z’n waarde laten, dat vinden wij belangrijk. Wees lief voor elkaar! Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden." Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat AENC nastreeft. "We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen." We zijn zuinig op onze mensen, dit uit zich o.a. in een fantastische werkomgeving met de nieuwste hightech snufjes, een gezellig clubhuis en veel vrolijkheid all over the place!Wat doet AENC ICT Solutions?Wij zijn een betrouwbare partner, die zorgt voor structureel stabiele, veilige en toekomstbestendige ICT. ICT-oplossingen voor de organisatie, die waarde toevoegen en zichzelf hebben bewezen. Dat is uiteraard volkomen logisch, want de ICT-omgeving is het kloppend hart van iedere organisatie.AENC ICT Solutions denkt graag met de klant mee. Onze aanpak is niet in beton gegoten, wij leveren maatwerk. ICT moet namelijk een hulpmiddel zijn, geen bron van tijdverlies, irritatie en zorg. We zijn actief voor middel MKB 20+/ Groot MKB 70+ en Care 50+ werkplekken. Inspireren, adviseren, implementeren en optimaal ondersteunen, dat is hoe wij werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in