+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Leerkracht Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in het onderwijslandschap en vul je rugzak met een schat aan ervaringen als leerkracht via Maandag®. Geniet van de flexibiliteit om op verschillende scholen en in diverse klassen te werken, terwijl je toch de zekerheid van een vast aantal uren hebt. Met de kans om zowel in het regulier als speciaal onderwijs te werken, bieden we een unieke kans om je horizon te verbreden en je professioneel te ontwikkelen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor dit schooljaar zijn we bij Maandag® nog op zoek naar een leerkracht die graag haar of zijn rugzak vult met verschillende inzichten, kennis en methodes om de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Iemand die graag in beweging blijft en die net als de leerlingen wil blijven groeien.

Wanneer je leerkracht bent via Maandag® betekent dit dat je, steeds voor een langere periode, invalt op basisscholen en in klassen waar jij het hardst nodig bent. Het kan zijn dat je een klas over neemt gedurende het zwangerschapsverlof van de juf of dat je in valt omdat de leerkracht langdurig ziek is. Ook kan het zijn dat de formatie van een school niet rond is. Op die momenten wordt de hulp van Maandag® ingeroepen. Als leerkracht bij Maandag®:

  • Heb jij een vast aantal uren in jouw contract, dat betekent dus altijd financiële zekerheid!
  • Je zit niet vast op één plek en hebt dus de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.
  • Heb jij vaak de keuze uit verschillende opdrachten. Daarop volgt een kennismakingsgesprek, zodat van beide partijen bekeken wordt of het écht de juiste match is.

Opdrachten kunnen zowel binnen het speciaal- als het reguliere onderwijs zijn, in de onder-, midden- en bovenbouw. We vinden het dan ook belangrijk om een zo goed mogelijk beeld te vormen van zowel jou als professional, als van onze opdrachtgevers (lees: scholen en stichtingen in de gehele regio). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw werkgeluk behoudt en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met jouw/onze inzet!

Enthousiast? Klik dan op de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer weten? Dan sta ik er altijd voor open om eens vrijblijvend te bellen, dit kan op nummer 0651674816. Mailen kan ook: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een PABO-diploma óf je bent bezig met je derde of vierde leerjaar
  • Je bent 0,4 – 1,0 FTE beschikbaar

Wat biedt Maandag®?

  • Salaris tussen de €3.301,00 en €5.862,00, afhankelijk van jouw ervaring
  • De zekerheid van een jaarcontract of de flexibiliteit van werken op projectbasis
  • Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding (€0,21 per km) ook tot de voorwaarden
  • Onze Maandag® Academy biedt verschillende trainingen en cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen 
  • Flexibele zekerheid (de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, terwijl je de zekerheid van een (vast) contract hebt), ook voor een ZZP contract kun je bij Maandag® terecht
Over het bedrijf

Wij werken samen met verschillende scholen binnen Noord-Holland-Noord; de regio tussen Texel en het Noordzeekanaal. Binnen het primair onderwijs zijn dit reguliere basisscholen en speciaal (basis)onderwijs scholen, binnen verschillende stichtingen. Samen kijken we naar jouw wensen en ambities en gaan we op zoek naar een passende school met een vacature die hierop aansluit. Met ons grote netwerk aan scholen is de kans groot dat er een mooie optie voor jou is. Die perfecte match en leuke school zijn binnen handbereik!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in