+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Financieel Administrateur * Ass. Financial Controller * Boekhouder (FT) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Van Accounting (Boekhouder) tot Controller werkzaamheden vind je terug in deze allround financiële functie. Je hebt jouw eigen verantwoordelijkheden, maar zal bij drukte collega’s helpen, waardoor je tevens werkzaamheden in salaris (uren)administratie uitvoert. Je werkt samen met het SCC dat in het buitenland gevestigd is en waar uitvoerende werkzaamheden verricht worden, zoals inscannen van facturen en het betaalbaar stellen van de te verrichte betalingen. Werkzaamheden zijn naast het verwerken van financiële gegevens, ondersteunen bij de maand- , kwartaal- en jaarafsluitingen , het controleren van balansrekeningen en administraties, BTW-aangiftes , ook het opstellen en analyseren van verschillende rapportages in Excel, waarbij je gegevens haalt uit het ERP-systeem. Om je financiële functie goed te kunnen vervullen werk je samen met de gehele organisatie en heb je regelmatig interne contacten (Nederlands en Engels).
 

Gevraagd

Je hebt ruime ervaring op HBO werk- en denkniveau in een internationale (complexe) werkomgeving als Boekhouder, Administrateur, Financieel Administratief medewerker of Assistent Controller. Naast de financiële administratie ben je altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Het opstellen van rapportages en vervolgens analyseren zodat juiste besluiten/ forecasts gemaakt kunnen worden, vind je interessant. Je hebt ervaring met het werken met ERP systemen, zoals SAP, JD Edwards, Oracle of MS Dynamicx. Naast de Nederlandse taal heb je ook kennis van de Engelse taal. Bovenal werk je graag in een van de meest veelzijdige financial functies die er bestaan.
Procedure: Telefonisch kunnen er helaas geen toelichtingen verstrekt worden. Eventuele vragen kunnen per email gesteld worden: n.jelissen@careerfactory.

 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een vaste baan, waarbij je bij gebleken geschiktheid direct een jaarcontract bij onze opdrachtgever aangeboden krijgt. Career Factory treedt in deze procedure op als intermediair. Zij biedt een ambitieuze, internationale werkomgeving, waar je werkt in een mooie, zelfstandige rol samen met jouw  collega’s van de financiële afdeling. De organisatie biedt een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van circa E 3.500  tot E 4.500,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Initiatieven nemen wordt gewaardeerd. Het komen met verbetervoorstellen, bijvoorbeeld inzake werkprocessen is welkom. Ook biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bedrijfsomschrijving

Een internationale logistieke MKB-organisatie - A-merk, met ambitieuze (internationale) doelstellingen. Zij kent meerdere BV’s, waarvan administraties in Nederland wordt gedaan. De bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht.Het team:  Het finance team bestaat in Nederland uit 4 medewerkers; de Controller en 3 Administrateurs. Collega’s werken er jarenlang en zijn hulpvaardig. Ieder heeft zijn eigen takenpakket, maar kan ook een collega waarnemen indien nodig. No nonsens, loyaal, serieus, collegiaal en betrouwbaar zijn woorden die het team beschrijven. Als Senior financieel medewerker/ Assistent Controller rapporteer je direct aan de Controller, werkzaam in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in