+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Junior jurist privaatrecht - Midden Nederland Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.530 - € 3.520 p/m

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is opzoek naar een junior jurist privaatrecht in Midden Nederland. Interesseer jij je in gebouwbeheer, verkoop en aankoop van gronden en het beheren van een vastgoedportefeuille? Dan is dit dé functie voor jou! Je gaat je bezig houden het strategisch inzetten van grond- en beleidsinstrumenten, opstellen van verkoop en verhuur overeenkomsten en het opstellen van en onderhandelen van contracten. Daarnaast ben jij de spin in het web van allerlei verschillende partijen zoals projectleiders, projectontwikkelaars en andere afdelingen binnen de organisatie. Kortom, een erg diverse functie waarbij jij als junior deel uitmaakt van alle facetten van het vak!



Gevraagd

  • Pro activiteit en betrouwbaarheid staan bij jou hoog in het vaandel, ook werk je graag samen en help je collega’s uit de brand, indien nodig
  • Je kunt goed feedback ontvangen en bent transparant over jouw werkzaamheden, taken en eventuele obstakels
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken, een goede communicatie is hierin belangrijk
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, maar bij voorkeur een WO-opleiding in de richting van Facility Management, Vastgoed en Makelaardij, Rechten of Bouwkunde
  • Je hebt 0-2 jaar ervaring op het gebied van vastgoed
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs
  • Je voelt je als een vis in het water in de politieke en bestuurlijke omgeving van een overheidsorganisatie.


Aanbod

Je komt te werken in de omgeving waar jij woont, echter kan het wel eens voorkomen dat je een stukje moet rijden om bij de desbetreffende opdrachtgever te komen. Een vervoersmiddel en eventuele reiskosten worden vergoed.


Meer informatie

Het hoofdkantoor van deze toffe organisatie is gevestigd in Dronten. Er wordt verwacht dat je één keer per week op het kantoor in Dronten aanwezig bent om kennis te delen, op te doen en jezelf te ontwikkelen om een echte professional te worden op het gebied van vastgoed en grondzaken. Er wordt een passend salaris geboden tussen de €2530,- en €3520,- bruto per maand. Ervaring binnen deze functie is niet vereist, dus ben jij net afgestudeerd en opzoek naar een tè gekke startersbaan? Solliciteer dan snel door je CV te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een adviesorganisatie waarbij de werknemers centraal staan. Zij richten zich op de (semi) publieke sector waarbij professionaliteit en ontwikkeling belangrijke onderwerpen zijn. Dit bedrijf heeft verschillende takken binnen de publieke sector waar zij zich oprichten. Onder andere de vastgoedsector. Zo werk je bijvoorbeeld voor een gemeente die hulp nodig heeft bij diverse vastgoedprojecten of bij een andere overheidsinstantie. Naast het werken voor opdrachtgevers ben je intern ook bezig met het verbreden van vakkennis en je eigen ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in