+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Teamleider Reparatie Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vlotte Tantes

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Teamleider afdeling Reparatie bij ben je dé stuwende kracht achter ons team van werkvoorbereiders en reparatiemonteurs. Jij bent de dirigent die het orkest leidt naar succesvolle reparaties en tevreden klanten. Je taken omvatten onder andere:

– **Leidinggeven:** Jij bent de aanvoerder, de motivator, en de inspirator voor het team. Samen zorgen jullie voor een vlekkeloze uitvoering van reparaties.

– **Aansturen, coachen en begeleiden:** Door middel van effectief werkoverleg zorg je ervoor dat iedereen in topvorm is. Je bent er om te coachen, te ondersteunen en te inspireren.

– **Uitvoeren en bewaken van personeelsbeleid:** Je zorgt ervoor dat de vastgestelde regels en richtlijnen worden nageleefd en bewaakt de algehele tevredenheid en ontwikkeling van het team.

– **Functionerings- en beoordelingsgesprekken:** Het bieden van constructieve feedback en het stimuleren van groei is een essentieel onderdeel van jouw rol.

– **Tijdige beschikbaarheid van materialen en reparatiemonteurs:** Jij bent de regisseur achter de schermen die ervoor zorgt dat het team altijd beschikt over de juiste materialen en mensen, zonder concessies te doen aan prijs, kwaliteit en levertijd.

– **Ter zake kundig en correct klantcontact:** Jij bent het gezicht van [Bedrijfsnaam] voor onze klanten. Je bent technisch onderlegd en weet klantvragen met flair te beantwoorden.

– **Up-to-date planning en rapportage:** Je houdt een vinger aan de pols met betrekking tot (grote) storingen en reparaties. Een strakke planning en duidelijke rapportages zijn jouw gereedschap.

**Functie-eisen:**

– **Elektrotechnisch en mechanisch onderlegd:** Je hebt een diepgaande kennis van zowel elektrotechniek als mechanica. Problemen oplossen is voor jou een tweede natuur.

– **Afgeronde MBO-opleiding en enige jaren werkervaring:** Je hebt een solide basis gelegd met een afgeronde MBO-opleiding en hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

– **Communicatief sterk:** Je kunt niet alleen goed overweg met technische specificaties, maar weet ook helder en vriendelijk te communiceren met zowel klanten als collega's.

Je krijgt de kans om jouw leiderschapskwaliteiten te tonen en het reparatieteam naar nieuwe hoogten te brengen. Solliciteer nu en word de onmisbare schakel in ons team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in