+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Teammanager zorg Almere | 32 uur Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Woonzorg Flevoland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Stap in als Manager Zorg in een veelzijdige rol waarbij je leiding geeft aan zelfondernemende wijkteams in Almere. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van kwalitatieve zorg binnen een veranderend zorglandschap. Jouw ondernemerschap en innovatief vermogen worden aangesproken om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren. Werk samen met een hecht managementteam om de ambities van Woonzorg Flevoland te realiseren, met de focus op medewerkers en cliënten. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Het initiatief nemen in een veranderend zorglandschap, samen met jouw teams in de wijkverpleging. Dat is: jij en Woonzorg Flevoland 

In toenemende mate wordt de zorg complexer, zo ook in Almere. Het huidige managementteam van 2 collega’s willen we daarom ook uitbreiden met een manager die, samen met hen, Woonzorg Flevoland verder op de spreekwoordelijke kaart zet. De afgelopen jaren zijn hierin mooie stappen gemaakt en willen we onze ambities verder verwezenlijken, met oog voor onze medewerkers en cliënten.

Als Manager zorg geef je leiding aan de verschillende wijkteams in Almere en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die geleverd wordt. Wij werken met zelfondernemende teams waarin eigen regie centraal staat en jij hier een coachende rol in hebt. Als manager heb je inzicht in de huidige situatie, maar ook in interne en externe ontwikkelingen rondom de organisatie. Je bent alert op veranderingen in het personeelsbestand, arbeidsmarkt ontwikkelingen, en tegelijkertijd in staat om creatief te denken en nieuwe innovatieve oplossingen te bedenken. Eén van de voornaamste uitdagingen is het verbeteren van de kwaliteit van zorg en dienstverlening en dat binnen de dynamiek van de wijkverpleging. Dit vraagt om anticiperen van veranderingen in de zorg en de daaruit voortvloeiende kansen en mogelijkheden. Er wordt dus een flink beroep op jouw ondernemerschap en innovatief vermogen gedaan.

Daarnaast ben je budgethouder voor jouw organisatieonderdeel en draag je zorg voor het personeelsmanagement, kwaliteitsbeleid en financieel beleid. Je werkt daarbij intensief samen met de directeur Thuiszorg.



Gevraagd

Een fijn werkklimaat, voor ons een voorwaarde om ons werk te kunnen doen. Daar zorgen we samen voor, met elkaar, voor jou. Hierin is ook ruimte voor jouw ideeën. Alles is bespreekbaar. En we moedigen je aan om stappen te zetten.  

Verder zorgen we voor jou met: 

  • Een passend salaris conform de CAO VVT (FWG 60/65), inschaling is op basis van kennis en ervaring;
  • Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een reiskostenruilregeling;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Diverse activiteiten gericht op het versterken van je vitaliteit & gezondheid zoals bootcamp en yoga.


Aanbod

Jij bent een ervaren manager die weet hoe jij jouw team meeneemt in het gewenste aanbod van thuiszorg. En je bent te omschrijven als een echte pionier en aan pakker die zich graag bezighoudt met de laatste zorgontwikkelingen. Door jouw overtuigingskracht en spiegelend vermogen ben je dé coach voor het team. Je hebt aandacht voor je collega’s, de cliënten en de gewenste kwaliteit van zorg binnen de wijkverpleging. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de huidige wet- en regelgeving rondom de wijkverpleging, ditgeen jij weet door te vertalen naar onze strategie en beleid. 

Verder ben jij of heb jij: 

  • Een afgeronde HBO (zorg) managementopleiding. 
  • Creatief en initiatiefrijk, zowel in het aandragen van oplossingen, als in het realiseren van samenwerking met verschillende disciplines. 
  • Bij voorkeur ervaring binnen de VVT, met name extramuraal.  
  • Organisatiesensitief en empathisch. 
  • Een flinke dosis humor en relativeringsvermogen.  

Enthousiast? Solliciteer direct!

Verstuur je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Wanneer wij voldoende aanknopingspunten zien nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.  

Wanneer de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken wij langer door. 


Eerst meer weten?

Neem dan contact op met Faicel Hizi, Teammanager Almere, of Karin Eijsten, Directeur Thuiszorg, via 0320-229132.  

Heb je algemene vragen, over de procedure of bijvoorbeeld het werken bij Woonzorg Flevoland?  Bel dan gerust met Sara Tahri, Recruiter, op telefoonnummer 06-58084558, een WhatsApp sturen mag ook. Of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in