+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

(Senior) Adviseur Bestaanszekerheid Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Bijna een kwart van de Nederlandse bevolking leeft in bestaansonzekerheid. Een stapel aan landelijke en lokale regelingen zijn ontstaan voor mensen die maandelijks niet of nauwelijks kunnen rondkomen. Het aanvragen van deze regelingen is ingewikkeld, kost veel tijd en stress en zijn vaak slechts pleisters op een groter onderliggend probleem. Gemeenten en haar partners staan gezamenlijk aan de lat om inwoners te ondersteunen bij inkomen, schulden, welzijn, (jeugd)zorg, onderwijs, wonen en begeleiding. Het samenwerken op deze thema’s kan bijdragen aan het vergroten van de bestaanszekerheid van inwoners.

Als (Senior) Adviseur Bestaanszekerheid weet jij samenwerking met partners te realiseren en vanuit de leefwereld van inwoners op zoek te gaan naar oplossingen. Het werken in de rol van (Senior) Adviseur Bestaanszekerheid is dynamisch. Je gaat in korte tijd aan de slag bij diverse gemeenten en/of andere publieke organisaties. Bijvoorbeeld in de rol van:

  • Beleidsmedewerker Schuldhulpverlening of Armoede
  • (Strategisch) Adviseur of programmanager Bestaanszekerheid
  • Projectleider kansengelijkheid / energiearmoede

Opdrachten kunnen verschillen in duur, waardoor je soms ook meerdere opdrachten tegelijkertijd doet.

Als (Senior) Adviseur Bestaanszekerheid ga je werken voor het Sociaal Domein bij BMC. Hier werken adviseurs aan hun eigen expertise binnen het Sociaal Domein. Binnen BMC is dit een uitgebreid netwerk waar veel kennis en expertise zit en de lijnen kort zijn. Dit netwerk helpt jou en collega adviseurs kennis en expertise verder te ontwikkelen. Je werkt soms ook samen met collega adviseurs aan een opdracht of bij dezelfde opdrachtgever. Binnen Bestaanszekerheid een groep adviseurs actief die elkaar geregeld bijpraten over de huidige ontwikkelingen. 



Gevraagd

Wij zoeken een gedreven (Senior) Adviseur Bestaanszekerheid die stuurt op resultaat en hierin verbindend te werk gaat. Je bent een kartrekker van kennisontwikkeling voor BMC. Je bent een professional die initiatiefrijk is, ondernemerschap toont en analytisch vermogen heeft. Verder breng je het volgende mee:

  • Passie voor en actuele kennis van het Sociaal Domein en in het bijzonder de ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van Bestaanszekerheid;
  • Minimaal 3 à 4 jaar werkervaring, bij voorkeur als (Senior) Adviseur Bestaanszekerheid bij een gemeente;
  • Ervaring met domeinoverstijgende samenwerking;
  • Een sterke drive om te leren, ontwikkelen en een wezenlijk verschil te maken in je opdrachten;
  • Een afgeronde hbo(+) / wo-opleiding of hbo(+) / wo werk- en denkniveau.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij BMC versterk je dagelijks je expertise in afwisselende, boeiende opdrachten. Jij maakt het verschil voor toonaangevende gemeenten en andere publieke organisaties binnen jouw werkgebied.

Met een contract bij BMC, sta je aan de start van een periode waarin werkplezier, kennisverbreding en verdieping leidend zijn. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden:

  • Een vast contract bij BMC voor 32-40 uur per week;
  • Afhankelijk van jouw kennis, ervaringen en de gesprekken die je voert met BMC, wordt je ingeschaald in een van de functies in het functiehuis van BMC met bijbehorende salarissen;
  • Individueel Keuzebudget met een maandelijkse opbouw van 11,04% (hierin is 8% vakantiegeld opgenomen);
  • 36 vakantiedagen waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur; 
  • Elektrische leaseauto met laadpas of een vervoersbudget;
  • Choose-your-own-phone regeling, laptop en maandelijkse vaste onkostenvergoeding;
  • Onbeperkt gebruikmaken van een breed scala aan trainingen/cursussen die aangeboden worden vanuit ons eigen Ontwikkelcentrum.


Bedrijfsomschrijving

BMC Management & Beleid, Sociaal Domein: Met ongeveer 160 (beleids)adviseurs en projectleiders werken wij aan opdrachten in de publieke sector, specifiek gericht op sociale vraagstukken. Wij zijn dan ook dé gesprekspartner voor gemeenten voor management-, beleid, en veranderopdrachten op tactisch en strategisch niveau. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, echter hebben wij een landelijk dekkend netwerk met opdrachtgevers. In dienst van onze organisatie word je onderdeel van dit team van adviseurs die bij toonaangevende gemeenten opdrachten uitvoeren. Kennisdeling wordt gestimuleerd o.a. in interne expertisegroepen waarbij je kunt aansluiten. Werken bij BMC geeft jou als adviseur extra deskundigheid én een netwerk vol kennis. Met dit netwerk kun je niet alleen het verschil maken binnen je opdracht, maar ook je carrière een boost geven voor de toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in