+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Teamlead Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 - € 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen? Als Teamlead werk je op tactisch niveau. Je houdt je bezig met vernieuwing en optimalisatie binnen jouw klantenteam, samen met de collega´s die je functioneel aanstuurt. Daarnaast vertaal je de opgestelde doelen door naar veranderingen die leiden tot betere en snellere werkprocessen in de operatie. Resultaat behalen en het verhogen van het rendement aan de hand van de opgestelde prestatie indicatoren staan voor jou centraal. Jouw focus ligt op ondernemerschap en een perfecte customer experience van de in- en externe klanten. Ook ben je gericht op het snel inspelen op veranderingen in de markt, op innovatie en digitalisering van processen en op het pro actief ontzorgen van onze klanten. Vanuit jouw klantenteam en vakgebied geef je richting en kaders aan de collega´s, legt deze uit, creëert draagvlak en inspireert anderen tot (verantwoord) ondernemerschap. Je benut actief bestaande en nieuwe vormen van dienstverlening, markten en kansen bij klanten. Kortom: een mooie uitdagende functie waarbij je extern georiënteerd bent en het ondernemerschap, samen met de customer experience, centraal staat!

Wij bieden:

Timing biedt jou een mooie springplank voor je verdere carrière omdat je investeert in jouw eigen groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een informele en dynamische werkomgeving waarin er oog is voor jouw talenten en ideeën. Een fijne werksfeer staat centraal en wij houden wel van een feestje! Met als kers op de taart, ieder jaar een grandioos feest voor alle medewerkers. Ook krijg jij een extra vrije dag op jouw verjaardag, want ook die moet gevierd worden. Naast feestjes vieren vinden we gezond zijn en blijven erg belangrijk. We vinden een goede werk-privé balans belangrijk. Daarom vergoeden wij een deel van jouw fitnessabonnement! Wij vinden dat je naast je drukke baan ook genoeg tijd moet overhouden voor andere leuke dingen. Bij Timing kennen wij flexibele arbeidsvoorwaarden. Je keuzes maak je zelf. Zodat je je arbeidsvoorwaarden op maat kunt samenstellen. Het totale budget is 14,92 procent van het bruto salaris. Dus dit percentage komt bovenop jouw periodieke salaris en je kunt bijvoorbeeld fiscaal vriendelijk producten kopen van je bovenwettelijke vakantiedagen en/of van je vakantiegeld. Denk aan een smartphone, laptop, smartwatch, (elektrische) fiets, zonnepanelen, zit-sta bureau of abonnementen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Ook kun je extra vakantiedagen kopen of een opleiding volgen die je altijd al hebt willen doen. Je vakantiegeld laat je uitbetalen op het moment dat jij dat zelf wilt. Verder kun je rekenen op: Een netto onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding Onbeperkt toegang tot online trainingen Een goede pensioenregeling waarbij je géén verplichte ‘eigen bijdrage’ hebt Salarisindicatie €2850,- - 4250,-

Wij vragen:

Wat breng je mee? Je kijkt altijd naar de toekomst en bent constant bezig met het verbeteren van je eigen resultaten en die van jouw team. Je bent ondernemend en houdt ervan met je voeten in de operatie te staan, maar je kunt ook het overzicht bewaren. Je kunt bij Timing veel leren, op jouw eigen persoonlijke manier. Verder voldoe je aan de volgende criteria: Afgeronde HBO opleiding Je bent 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is mogelijk in goed overleg Minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche en in het bezit van SEU diploma In het bezit van rijbewijs B, want je krijgt namelijk een eigen leaseauto.

Waar ga je werken:

Waarom je van ons zult houden Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Dat zie en voel je in alles wat we doen. Wij willen klanten beter maken en flex- en payrollkrachten aan een goed leven helpen. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En jij draagt daaraan bij. Sluit je aan bij 900 collega’s, samen bouwen we eraan de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te worden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in