+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Recruitment Consultant Midden-Nederland Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Xstate

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xstate

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 4.100 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Als Recruitment Consultant bij ons speel je een cruciale rol in het vinden en enthousiasmeren van jong talent voor onze traineeships. Je krijgt de vrijheid om jouw unieke recruitmentstrategie vorm te geven, met de steun van aantrekkelijke bonussen, een laptop en mobiel voor zowel werk als privé, een gezonde lunch, sportvergoeding, en toegang tot een breed scala aan opleidingen. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Recruitment Consultant in Amersfoort weet jij met jouw enthousiasme en ondernemende aanpak jong talent te vinden en te enthousiasmeren voor onze traineeships “Duurzame Ontwikkeling” “VTH”. Dit doe je zowel fysiek als online. LinkedIn ken je als je broekzak en jouw pitch op beurzen is feilloos. Je gaat bovendien een fundamentele bijdrage hebben in de ontwikkeling van de organisatie. Jouw inzichten, ideeën en kwaliteiten zal je gebruiken om een unieke (en daarmee de beste) Xstate recruitmentstrategie te ontwikkelen en vorm te geven die voor jou werkt.

Hoe je dat precies doet als recruitment Consultant bepaal je uiteindelijk zelf. Jij bent de expert! (of je wilt jezelf ontwikkelen tot een expert)


Wat krijg jij van ons?
  • Aantrekkelijk salaris variërend tussen € 2600 tot € 4100 o.b.v. opleidingsachtergrond relevante werkervaring
  • Zeer interessante bonusregelingen
  • Laptop mobiel van de zaak (ook voor privégebruik!)
  • 30 vakantiedagen per jaar
  • Pensioen, elke dag een gezonde kantoor lunch én een maandelijkse sportvergoeding
  • Diverse opleidingsmogelijkheden zoals toegang tot SkillsTown met ruim 350 trainingen
  • Mogelijkheid om hybride te werken

Marije de Jong - Recruiter Noord-Nederland; &amp#8221;Het leukste aan mijn werk is het contact met kandidaten/trainees gedurende het proces, waarbij hun enthousiasme over Xstate duidelijk groeit en ze zich ontwikkelen binnen ons bedrijf. Het is het allermooist om te zien dat ze een functie krijgen waarbij ze hun vaardigheden goed in kunnen zetten en om hun enthousiasme over de functie te zien. Dat is ook iets waar ik persoonlijk erg blij van word.&amp#8221;


Wat vragen wij van jou als recruitment Consultant?
  • Zelflerend vermogen en humor
  • Hbo of WO werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week
  • Commerciële instelling, doorzettingsvermogen, grote dosis mensenkennis en communicatief sterk.
  • Een vrijdagmiddagborrel niet afslaan
Jouw werkweek

Als Recruitment Consultant Amersfoort ben je constant bezig met het benaderen van nieuw talent. Jouw netwerk zit binnen no-time vol met talenten uit onze doelgroep en weet daar snel gebruik van te maken. In jouw werkweek voer je dan ook veel kennismakings- en sollicitatiegesprekken. Niet alleen vanuit je bureaustoel, maar ook op verschillende beurzen schitter jij. Een voorbeeld van jouw weekrooster kan zijn:


Wat doen wij?

De publieke sector vernieuwen en verduurzamen, daar zijn wij elke dag mee bezig. Met onze vakinhoudelijke traineeships ‘Duurzame Ontwikkeling’ en ‘Vergunningverlening, Toezicht Handhaving’ helpen we startende talenten met de eerste stap naar hun droombaan. Hoe gaaf is het dat Xstate de brug slaat tussen het helpen van nieuw talent én een maatschappelijke bijdrage levert aan de toekomst!

We groeien hard en daarom zoeken we een nieuwe Recruitment Consultant. Ben jij commercieel gedreven, kan jij tegen een stootje en ben jij een winnaar? Wil jij graag een bijdrage leveren aan de groei en het succes van Xstate? Dan zoeken wij jou!


Over Xstate

Wij verbinden startende talenten en professionals die net zo zijn als wij. Bevlogen, vol van passie en energie, maar bovenal professioneel. Mensen die weten hoe ze projecten tot een succes moeten maken. Wij faciliteren een compleet ontwikkeltraject met daarin een erkende opleiding, persoonlijke ontwikkeling en uitdagende opdrachten. Op deze manier werken we aan een nieuwe generatie overheidsprofessionals die met passie voor maatschappelijke opgaven, door hun persoonlijke en vakinhoudelijke bijdrage, een boost geven aan een duurzame leefomgeving.

Xstate heeft een hecht, jong, ambitieus en energiekteam met jarenlange werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Onze locaties vind je in Leeuwarden, Amersfoort en Eindhoven. Je komt terecht in een team van Accountmanagers, Recruitment Consultants, Fieldmanagers Marketeers die allemaal met elkaar samenwerkt aan hetzelfde doel; Nieuwe collega’s laten aansluiten bij onze organisatie en deze verbinden aan de tofste projecten.

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!


Interesse in de functie van Recruitment Consultant?

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Je kunt hieronder solliciteren of Ron rechtstreeks bereiken op 06-30004989 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in