+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Eerste Autotechnicus Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben je gek op auto's? Draai je je hand niet om voor een uitdaging en smacht je naar een kans om te werken met de nieuwste technologieën in de autobranche? Luister dan goed! wij zijn op zoek naar een gepassioneerde, deskundige en technisch onderlegde Eerste Autotechnicus. Als jij het type bent dat 's ochtends opstaat met de geur van motorolie in je neus en 's avonds naar bed gaat met ideeën over hoe je die hardnekkige motorproblemen kunt oplossen, dan is dit de rol die je zoekt! Stap in de bestuurdersstoel van je carrière en help ons de wegen van Amsterdam veiliger te maken.


Organisatie

Wij zijn meer dan een icoon in de Amsterdamse autowereld. Al meer dan twee decennia zijn wij een betrouwbaar baken voor autobezitters in de stad en daarbuiten. Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, hebben we een reputatie opgebouwd die gebaseerd is op kwaliteit, integriteit en uitstekende klantenservice. Bij ons in Amsterdam geloven we dat onze kracht ligt in de diversiteit van ons team. Met een mix van ervaren professionals en jong talent, bieden we een omgeving die innovatie bevordert en persoonlijke groei aanmoedigt. We hechten veel waarde aan de kennis en vaardigheden van ons team en investeren voortdurend in hun ontwikkeling. Onze moderne, goed uitgeruste werkplaats is ontworpen om een efficiënte en veilige werkomgeving te bieden. Hier werken we aan een breed scala aan voertuigen, van klassieke auto's tot de nieuwste elektrische modellen. We zijn altijd op de hoogte van de laatste technologieën en trends in de autobranche en zijn er trots op dat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.


Functie

Als Eerste Autotechnicus word je een sleutelfiguur in onze werkplaats. Je taken zullen onder andere bestaan uit het uitvoeren van regulier onderhoud, diagnose stellen bij technische problemen en het uitvoeren van reparaties en modificaties. Ook ga je een rol spelen in het begeleiden van junior technici en stagiaires, waarbij je jouw kennis en expertise overdraagt om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Je bent in het bezit van een diploma Eerste Autotechnicus (niveau 3 of hoger);
  • Je bent in staat om zelfstandig diagnose te stellen en reparaties uit te voeren;
  • Je hebt een klantgerichte houding en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent bereid om bij te leren en jezelf te ontwikkelen in het vakgebied;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Aanbod

Wij bieden een fulltime positie met een competitief goed salaris. Daarnaast profiteer je van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Ook bieden wij de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën in de autobranche binnen een hecht en ondersteunend team.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom, wij reageren uiterlijk binnen 48 uur..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in