+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Assistent (parttime) * Office Manager * leuke collega* remote * 24 uur p/wk Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als HR Assistent – Office Manager richt je je op in-, door-, en uitstroom en heb je contact met de gehele organisatie. Je werkt samen en rapporteert direct aan de HR Manager, die mensgerichtheid, openheid & vrijheid zeer kan waarderen! Samen met de HR Manager geef je vorm aan deze nieuwe, afwisselende rol en werk je vanuit een zelfstandige functie. Een greep uit de verschillende HR werkzaamheden, die je kunt oppakken, zijn:
  • Het up-to-date houden van de digitale personeelsfiles, handboek en administreren van mutaties
  • Support bieden aan HR Cyclus; waaronder onboarding, advisering Pop’s, feedback gesprekken, etc.
  • Opstellen / redigeren van arbeidscontracten, gebruiksovereenkomsten en overige correspondentie
  • Support bieden aan Recruitment; afspraken plannen, opstellen en plaatsen van online advertenties in samenwerking met Marketing, wellicht ook zelf gesprekken voeren met kandidaten
Jouw administratieve en organisatorische kwaliteiten zet je ook voor een klein deel (ca. 2 uur per week) in, in een PA rol voor de directie, voor wie je afspraken plant. Tevens heb je alle mogelijkheden om verschillende HR-projecten op te pakken. Je eerste project zou de implementatie van het nieuwe HR systeem kunnen zijn, waarbij je optreedt als klankbord en collega’s adviseert in wanneer, wat en hoe te handelen.
 

Gevraagd

HR Assistent; het allerbelangrijkste is dat je een leuke, gezellige collega bent! Echt een teamplayer die samen met de HR Manager ervoor wil zorgen dat de HR processen uitstekend lopen. Je vindt feedback geven leuk en ontvangt ook graag feedback, zodat je nooit stilstaat in jouw ontwikkeling. Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bijv. Schoevers) en enige jaren ervaring in een secretariële rol. Ook als je nog geen HR kennis / ervaring hebt opgedaan, maar het wel graag wilt leren, verzoeken wij je te reageren. Naast uitstekende kennis van de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal. Belangrijk is: dat je communicatief sterk bent (in woord en geschrift), graag verantwoordelijkheid neemt, betrokken bent, zorgvuldig, accuraat, organisatorisch sterk en beschikt over goede computervaardigheden.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als HR Assistent & Office Manager werk je in een parttime functie (24 uur p/wk) in een gezellig team vanuit huis of vanuit een modern pand in Amsterdam met een geweldig uitzicht. Korte lijnen, openheid, verantwoordelijkheid en het op elkaar kunnen bouwen, typeert de cultuur. Koffie, thee en smoothies, zoals jij deze graag drinkt worden voor je bereid! Ook worden er geregeld leuke uitjes georganiseerd. Zo is het team (voor Corona) voor een aantal dagen naar Lapland gereisd. Natuurlijk krijg je een fijne werkplek thuis, een laptop en telefoon. Persoonlijke ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel. Zo heb je een dag per maand een ontwikkel-dag, waaraan je zelf invulling kunt geven. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa € 2.500,--tot € 2.900,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid zal een vast, tijdelijk contract worden geboden bij onze opdrachtgever. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Uren

24 uur
24

Bedrijfsomschrijving

HR Assistent – Office Manager; met een klein hecht team van circa 40 collega’s werk je samen aan een kwalitatief, professioneel product, vanuit huis of vanuit het ruime, fijne kantoor in Amsterdam met uitzicht over het IJ. De gezelligheid wordt ge-support door de Barista die voor jou de lekkerste koffie maakt om de ochtend goed te starten, maar ook gezonde smoothies serveert. De cultuur kan het best omschreven worden als zorgvuldig, ‘experts’, teamwork, eerlijk, vertrouwen & vrijheid in handelen.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in