+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Binnendienst - Relatiemanager B2B * Cupcakes (32-40 u p/wk) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Binnendienst – Relatiemanager word je blij van een uitermate tevreden klant? In jouw baan als Binnendienst – Relatiemanager kan je er alles aan doen om jouw klant blij te maken. Naast jouw Nederlandse taal gebruik je ook regelmatig jouw Engelse talenkennis in de communicatie met jouw internationale klanten. Je hebt jouw eigen klantenportefeuille met bestaande relaties waarvoor jij verantwoordelijk bent. Alle verschillende klantvragen beantwoord je & ook los je de verschillende problemen op. Je kunt denken aan logistieke uitdagingen, maar ook productvragen. Een optimale orderafhandeling behoort ook tot de werkzaamheden. Om jouw functie goed te kunnen uitoefenen heb je regelmatig schriftelijk en in minder mate telefonisch (video call) contact met jouw internationale klant. Ook werk je samen met jouw collega’s in je team en collega’s van andere afdelingen, denk aan buitendienst, kwaliteits- en financiële afdeling.

Gevraagd

Als Binnendienst – Relatiemanager heb je een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een Binnendienst functie (B2B). Je bent oplossingsgericht, klantgericht en communicatief vaardig. Naast jouw native kennis van de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal uitstekend. Het is plezierig als je nog een andere Europese taal spreekt. Je hebt uitstekende computervaardigheden in MS Office. Ook maak je de nieuwe systemen snel eigen. Sleutelwoorden in jouw profiel zijn: accuraat, gestructureerd, prioriteiten kunnen stellen, groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandig en bovenal een leuke collega die je kunt vertrouwen en waarop je kunt bouwen. Je hebt het vermogen om mee te denken en komt met verbetervoorstellen, aangaande de processen. Alles om de optimale klanttevredenheid te bereiken.
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In de vaste baan als Binnendienst – Relatiemanager kan je grote toegevoegde waarde bieden. Samen met jouw team kan jij invloed uitoefenen op de optimale klanttevredenheid. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week. Echter is 32 uur per week ook mogelijk! Thuiswerken is zeker een optie. Je werkt dan 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Mocht je liever op het mooie kantoor werken, waar de producten regelmatig worden uitgeprobeerd in de geweldige, kleurrijke keukens, kan dit natuurlijk ook! Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met OV is het meer een uitdaging het pand te bereiken. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 2.500,-- tot € 3.000,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leuke korting op de producten. Je wordt warm verwelkomd en on-the-job gedegen ingewerkt door jouw collega’s.

Bedrijfsomschrijving

Als Binnendienst – Relatiemanager werk je in een organisatie waar je iedere collega kent en alle ruimte krijgt in jouw baan. De organisatie valt onder een groot, succesvol en bekend A-merk in de foodbranche. Zij biedt je dus niet alleen de ruimte, dynamiek en familiebedrijfscultuur van een kleine organisatie, maar ook de structuur, professionaliteit & middelen behorend bij een multinational. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als vriendelijk, hard werkend en nuchter. Collega’s vinden het belangrijk dat zij op elkaar kunnen bouwen, fijn kunnen (samen)werken en dat het gezellig is! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in