+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Relatiemanager Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in een omgeving waar passie en innovatie de drijvende krachten zijn. Als Relatiemanager werk je samen met toonaangevende overheidsinstellingen om hun behoeften te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Met een competitief salaris, een 13e maand, en een auto van de zaak, bieden we niet alleen een platform voor professionele groei, maar ook een omgeving waarin je talent wordt erkend en gewaardeerd. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team in Hilversum, waar jouw talent wordt erkend en gewaardeerd? Bij ons krijg je niet alleen de kans om te groeien en te excelleren, maar ook om samen te werken met toonaangevende overheidsinstellingen en je stempel te drukken op de toekomst van onze organisatie. Word onze nieuwe Relatiemanager en laat je carrière tot bloei komen!

Omschrijving

Als Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het behouden en uitbouwen van bestaande relaties met overheidsinstellingen. Je bent in staat om de behoeften van onze klanten te identificeren en oplossingen te presenteren die aansluiten bij hun eisen en verwachtingen. Je zult actief werken aan het cross-en upsellen van bestaande contracten, evenals het uitbreiden van onze business door nieuwe kansen te identificeren en te benutten. Bovendien ben je in staat om de klantverwachtingen intern te communiceren en te coördineren, zodat ons team effectief kan inspelen op de behoeften van onze klanten.

Verantwoordelijkheden:
  • Onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties met overheidsinstellingen.
  • Identificeren van cross-en upsell mogelijkheden binnen bestaande contracten.
  • Actief samenwerken met collega's om strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die gericht zijn op het bereiken van onze doelstellingen.
  • Presenteren van oplossingen die aansluiten bij de behoeften van klanten.
  • Het in kaart brengen van behoeften en trends binnen de markt.
  • Actief bijdragen aan het uitbreiden van onze business door nieuwe kansen te identificeren en te benutten.
  • Effectief communiceren en coördineren van klantverwachtingen intern door lijnen uit te zetten en collega's op de hoogte te brengen van relevante ontwikkelingen.
  • Samenwerken met interne teams, zoals sales, marketing en productontwikkeling, om ervoor te zorgen dat klantbehoeften worden begrepen en vertaald naar passende oplossingen.
  • Het monitoren van de voortgang van klantrelaties en het nemen van proactieve maatregelen om eventuele uitdagingen aan te pakken.
  • Het bijdragen aan het opbouwen en onderhouden van een positieve en productieve werkomgeving door middel van effectieve communicatie en samenwerking met collega's.
Aanbod
  • Een competitief salaris tussen €3.000 en €3.500 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
  • Een 13e maand als blijk van waardering voor je inzet en bijdrage aan ons succes.
  • 25 vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust en ontspanning.
  • Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband, waarbij we streven naar een langdurige en stabiele samenwerking.
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, waarbij we je ondersteunen in je professionele ontwikkeling en groei.
  • Een auto van de zaak om je te ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden en om je flexibiliteit te bieden bij het bezoeken van klanten en relaties.
We zijn toegewijd aan het creëren van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen benutten. Bij onze organisatie krijg je de kans om te groeien, te leren en je carrière verder vorm te geven, terwijl je deel uitmaakt van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie en innovatie.

Gevraagd

* Minimaal een HBO-diploma in een relevant vakgebied.
* Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden.
* Resultaatgericht en in staat om doelstellingen te behalen binnen gestelde deadlines.
* Uitstekende presentatievaardigheden en het vermogen om oplossingen overtuigend te presenteren.
* Zelfstarter met een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken.
* Kennis van de arbeidsmarkt en overheidssector is een pré.
* Vloeiend in Nederlands en Engels.

Bedrijfsomschrijving

Onze organisatie, met meer dan 15 jaar ervaring, heeft zich gepositioneerd als een toonaangevende speler in het faciliteren van externe personeelsinzet voor overheidsinstellingen via ons gevestigde online platform. Met ongeveer 40 toegewijde medewerkers in dienst, zijn we trots op ons leuk en dynamisch team dat gedreven wordt door innovatie en klantgerichtheid. We geloven sterk in het creëren van een positieve werkomgeving en organiseren regelmatig leuke uitjes en teamactiviteiten om de teamgeest te versterken en de samenwerking te bevorderen.
Door onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid hebben we solide samenwerkingen opgebouwd met een breed scala aan vaste klanten binnen de overheidssector. Deze samenwerkingen zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, transparantie en het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We zijn vastbesloten om onze positie als marktleider te behouden en streven ernaar om voortdurend te innoveren en te groeien, terwijl we onze sterke relaties met klanten koesteren en uitbreiden.
Bij onze organisatie draait het niet alleen om zakelijk succes, maar ook om het creëren van een stimulerende en plezierige werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen. We zijn er trots op dat we een cultuur van samenwerking, respect en professionaliteit bevorderen, waardoor elk teamlid zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt om zijn of haar beste werk te leveren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in