+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Administratief Project Coördinator Sustainability Internationaal - Charity Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 p/m

Vacatureomschrijving

Als Administratief project coördinator Charity- Sustainability werk je in een zelfstandige administratie functie met verantwoordelijkheid. Je hebt een duidelijk eigen takenpakket en werkt daarbij veel samen met jouw collega’s en de Manager. In jouw functie als Administratief Project coördinator Charity – Sustainability, onderhoud je veelvuldig contact (telefonisch, conference calls en schriftelijk) met verschillende externe, internationale partijen. Jij draagt zorg voor een optimale administratie van de lopende internationale charity projecten:
  • Het maken van samenvattingen van gestelde aanvragen om financiële en andere hulp en het completeren door het opvragen van informatie;
  • Het bespreken van nieuwe aanvragen met de manager;
  • Het vervaardigen, managen en actueel houden van projectdossiers en deze bijhouden in de database;
  • Het administratief en financieel afhandelen van aanvragen;
  • Het voeren van zelfstandige Engelstalige correspondentie inzake projecten, waarbij je de juiste toon- en stijl gebruikt;
  • Opstellen en analyseren van management- en voortgangs- rapporten in het Engels
  • Overige voorkomende organisatorische werkzaamheden, zoals het plannen van meetings en het organiseren van reizen.


Gevraagd

Administratie is jouw kracht! Jouw enthousiasme groeit als je het profiel leest van ‘Administratief Project Coördinator Charity - Sustainability ’! Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een administratie baan. Je hebt een vlotte en correcte beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal. Natuurlijk is een goede beheersing van Word, Excel, PowerPoint en Outlook belangrijk en ben je gewend zelfstandig te werken. Je bent dienstverlenend ingesteld, zorgvuldig, werkt gestructureerd, bent punctueel en accuraat. Je hebt nadrukkelijk de ambitie voor staf/kantoorwerk! De administratie goed op orde hebben, maakt jou blij!  Jouw vrolijke presentatie, warme persoonlijkheid,  flexibele & sociale instelling deel je met jouw toekomstige collega’s.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie internationale functie als Administratief Project Coördinator Charity - Sustainability binnen een organisatie acterend in filantropie, waar je echt verschil kan maken. Niet alleen voor de organisatie, maar ook jouw steen kan bijdragen aan een betere, groenere wereld. Er wordt een passend salaris geboden van E 3.000,-- tot  € 3.900,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook biedt de organisatie uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, 30 vakantiedagen en 4 dagen per jaar dat je mag gebruiken om vrijwilligerswerk te doen. Je werkt vanuit een geweldig kantoor, waar de barista ‘jouw koffie’  voor je bereidt. Ook remote werken, is gebruikelijk. Naast dat de organisatie professioneel, gestructureerd en kwaliteit van dienstverlening belangrijk vindt, is zij zeker ook mensgericht. ‘Warm’ is het woord dat de cultuur en collega’s het best omschrijven. Bij gebleken geschiktheid zal een bepaalde tijd contract geboden via onze opdrachtgever. Career Factory treedt in deze procedure op als intermediair.
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever ondersteunt filantropische projecten over de gehele wereld gericht op Sustainability. Voor het hoofdkantoor in Amsterdam  - Zuid komen wij graag in contact met een project coördinator/ administrator. Je maakt deel uit van een hecht team van professionele en zeer gemotiveerde collega’s. Kwaliteit en hoog servicelevel hebben zij hoog in het vaandel staan! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in